Με τη Βίκυ Λέναδρος φωτογραφήθηκε ο Ακύλας λίγες μόλις ώρες πριν τον Α' Ημιτελικό της Eurovision.
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε το σχετικό στιγμιότυπο, όπου εκείνος, φορώντας το χαρακτηριστικό του σκουφάκι ποζάρει μαζί με την τραγουδίστρια. «Με τη βασίλισσα. Είναι μεγάλη μου τιμή», έγραψε πάνω στη φωτογραφία.
Ως εκπρόσωπος της Ελλάδας ο Ακύλας θα διαγωνιστεί με το τραγούδι Ferto στην τέταρτη θέση, διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Στη σκηνή θα εμφανιστεί και η Βίκυ Λέανδρος που είχε εκπροσωπήσει το Λουξεμβούργο το 1967 και το 1972. Τη δεύτερη χρονιά είχε χαρίσει τη νίκη στη χώρα, ερμηνεύοντας το Après toi.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.