Πειραιάς: Έπιασε το στήθος του κι έπεσε κάτω, λέει ο πατέρας του 18χρονου που κατέρρευσε σε νυχτερινό κέντρο

Πειραιάς: Έπιασε το στήθος του κι έπεσε κάτω, λέει ο πατέρας του 18χρονου που κατέρρευσε σε νυχτερινό κέντρο

Ο ίδιος τόνισε ότι ο γιος του δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και ήταν αθλητικός τύπος - Οι τοξικολογικές αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του νεαρού

peiraias-alkool-arthrou
Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του 18χρονου Θωμά, ο οποίος παρελήφθη ημιλιπόθυμος από το ΕΚΑΒ από νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά τα ξημερώματα της Κυριακής και κατέληξε αργότερα στο Τζάνειο, αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Όπως προέκυψε νωρίτερα, από το ρεπορτάζ του protothema.gr η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 18χρονος δεν φαίνεται να φέρει τραύματα ή κάποιο άλλο σημάδι που θα παρέπεμπε σε ξεκάθαρη αιτία θανάτου. Ως εκ τούτου οι Αρχές βρίσκονται εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων οι οποίες, όπως εκτιμάται, πρόκειται να «ρίξουν» φως στους λόγους που οδήγησαν στην τραγωδία.

«Ήταν μια παρέα 7 ατόμων, είχαν πάρει ένα μπουκάλι βότκα και γλεντούσαν. Και κάποια στιγμή ένιωσε μία αδιαθεσία και έπεσε κάτω. Έπιασε, μου είπαν, το στήθος του και έπεσε» τόνισε ο πατέρας του 18χρονου μιλώντας στον Alpha.

Δείτε βίντεο από τις δηλώσεις του:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyr90dgvfdoh)
Κλείσιμο

Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παρέα του είπε στον πατέρα πως δεν είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Ο ίδιος τόνισε πως ο γιος του δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και ήταν αθλητικός τύπος. «Έπαιζε μπάσκετ, λίγο ποδόσφαιρο και τώρα τελευταία χόρευε».

Όπως έγινε γνωστό το ΕΚΑΒ μετέφερε τον 18χρονο στο Τζάνειο νοσοκομείο. Σύμφωνα με ιατρικές πηγές από το Τζάνειο, ο 18χρονος έφτασε με ανακοπή στο νοσοκομείο στις 5 τα ξημερώματα και του έγινε ανάνηψη που διήρκησε περίπου 1 ώρα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στις 6:20 το παιδί κατέληξε.

Η οικογένεια του Θωμά οι φίλοι του, οι συγγενείς αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο 18χρονος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ενώ το σχολείο στο οποίο φοιτά ο αδελφός του έχει ακυρώσει όλες τος προγραμματισμένες εκδηλώσεις σε ένδειξη πένθους.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Avgi: Κλειστά τα σχολεία σε 8 δήμους της Αττικής - Δείτε την επίσημη λίστα

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Φωτογραφία τον δείχνει να παίζει φρουτάκια σε πρακτορείο - «Ήταν καλός παίκτης» λέει η ιδιοκτήτρια

Θεσσαλονίκη: Ψάχνουν τον τράπερ Ricta που χτύπησε τον 23χρονο - Ο φίλος του τον κλώτσησε στο στήθος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης