Γκάζι: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή - Οι Κρητικοί αιμόφυρτοι στο έδαφος μετά τους πυροβολισμούς

Γκάζι: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από την αιματηρή συμπλοκή - Οι Κρητικοί αιμόφυρτοι στο έδαφος μετά τους πυροβολισμούς

Στο σημείο δεν είχαν ακόμη προλάβει να φτάσουν ούτε το ΕΚΑΒ ούτε και η Αστυνομία - Ανθρωποκυνηγητό για τον πιστολέρο, για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο 33χρονος συνεργός

gazi_simeio_arthro
Τις στιγμές που ακολούθησαν μετά τους πυροβολισμούς του 37χρονου Αλβανού σε βάρος τριών νεαρών έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου, παρουσιάζει ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας της περιοχής, που προέβαλε το Mega, διακρίνονται οι Κρητικοί να κείτονται αιμόφυρτοι στο οδόστρωμα, ενώ δεν είχαν προλάβει να φτάσουν στο σημείο ούτε οι αστυνομικοί, αλλά ούτε και οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxriy9c797sp)

Για τον 37χρονο Ν. Ι. Ι. από την Αλβανία ο οποίος είναι ο άνδρας που πυροβόλησε, οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Την ίδια στιγμή η 29η τακτική ανακρίτρια εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 37χρονου οδηγού, που οι αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν. Ο 37χρονος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο και κατά συρροή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

pistolero_gazi_arthro
Ο 37χρονος πιστολέρο

Για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας διώκεται ο 33χρονος Αλβανός συνεργός του πιστολέρο στο Γκάζι


Εν τω μεταξύ, στην άσκηση βαρύτατης ποινικής δίωξης σε βάρος του 33χρονου Αλβανού που φέρεται να είναι ο συνεπιβάτης στο τζιπ, ο οδηγός του οποίου πυροβόλησε εν ψυχρώ τρεις νεαρούς στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας. Ειδικότερα, η κατηγορία που αντιμετωπίζει πλέον ο 33χρονος είναι συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατά συρροή.

Μετά την άσκηση της δίωξης ο 33χρονος οδηγήθηκε στην αρμόδια ανακρίτρια και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. Μάλιστα, φέρεται να δήλωσε σοκαρισμένος από την εν ψυχρώ δολοφονική επίθεση κατά των τριών νεαρών και να υποστήριξε ότι το μόνο που έκανε ο ίδιος ήταν να χαστουκίσει τον ένα Κρητικό που, όπως ανέφερε, τον εξύβρισε. Ακόμη φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι ο οδηγός του τζιπ και φίλος του είχε μαζί του όπλο.

Η συνήγορος του 33χρονου ανέφερε ο εντολέας της από την πρώτη στιγμή του αιματηρού επεισοδίου ήταν σε σοκ και αμέσως μετά το περιστατικό επικοινώνησε μαζί της και της δήλωσε την πρόθεσή του να παραδοθεί στις αρχές.

Βίντεο ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς

Ο «επαγγελματικός» τρόπος δράσης του πιστολέρο αποτύπωνεται, και στο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης.

Δείτε το βίντεο με τους πυροβολισμούς:


Ο εύσωμος άνδρας με απόλυτη ψυχραιμία και άγνοια κινδύνου σηκώνει το όπλο του και ανοίγει πυρ σε βάρος των τριών, νεαρών Κρητικών, σημαδεύοντας τα θύματά του στο κεφάλι.

Χρησιμοποιώντας μικρό όπλο, παλάμης όπως λέγεται, δεν λογαριάζει τους εκατοντάδες θαμώνες νυχτερινών μαγαζιών που περπατάνε στην οδό Ιάκχου και πυροβολεί εν ψυχρώ.

gkazi__1_
gkazi


Στη συνέχεια επιβιβάζονται μαζί με το συνεργό του στο πολυτελές όχημα και εξαφανίζονται ακολουθώντας γνωστή σε αυτούς διαδρομή.

gkazi_4
gkazi_3
gkazi_1


Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος για τον 29χρονο αστυνομικό από την Πάτρα - Πώς έγινε η μοιραία καταδίωξη από Νίκαια μέχρι Ασπρόπυργο

Νόμιζε πως έκανε το τέλειο έγκλημα: Πώς αποκαλύφθηκε ότι αναισθησιολόγος σκότωσε τη γυναίκα του

Αυτός είναι ο «πιστολέρο» που ψάχνουν για το αιματηρό περιστατικό με τους τρεις Κρητικούς στο Γκάζι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης