Δικογραφία για 39χρονο που προέτρεπε σε πράξεις βίας για τον πόλεμο στη Γάζα με αναρτήσεις του
Η δικογραφία για τον 39χρονο υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων
Δικογραφία σε βάρος 39χρονου υπηκόου τρίτης χώρας, που προέτρεψε σε πράξεις βίας, με αναρτήσεις του στα social media, αναφερόμενος στον πόλεμο που διεξάγεται στη Λωρίδα της Γάζας, σχηματίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β.).
Η δικογραφία για τον 39χρονο υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για παράβαση του άρθρου 187Α παρ. 6 σε συνδυασμό με το άρθρο 98 του Ποινικού Κώδικα.
Δυναμική παρουσία στο Delphi Economic Forum – Αναδείχθηκε ο ρόλος ενός διαχρονικού κλάδου και το ισχυρό αποτύπωμά του σε δημόσια έσοδα, παραγωγή και απασχόληση.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.