Λιμενικό: Νεκρός εντοπίστηκε 78χρονος άνδρας μέσα σε σκάφος στη Λευκάδα

Λιμενικό: Νεκρός εντοπίστηκε 78χρονος άνδρας μέσα σε σκάφος στη Λευκάδα

Ο ηλικιωμένος ψαράς αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά δεν έφευγε από το καΐκι του - Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής

Collage_Maker-31-Oct-2023-03-54-AM-6841
Η Λιμενική Αρχή Λευκάδας ενημερώθηκε, χθες το βράδυ για την ύπαρξη άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του, εντός του Ε/Π-Α/Κ του σκάφους, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στο λιμένα Λυγιάς του νησιού.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 78χρονο ημεδαπό καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με το ilefkada ο ιδιοκτήτης της μηχανότρατας μόλις είχε επιστρέψει από ψάρεμα στο λιμάνι της Λυγιάς και περίμενε να φτάσει το βυτίο να βάλει πετρέλαιο.  Ο ηλικιωμένος ψαράς αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας αλλά δεν έφευγε από το καΐκι του.

Από το Λιμεναρχείο Λευκάδας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς αποκεφάλισε τη Σάνι Λουκ – «Αυτά τα βάρβαρα σαδιστικά ζώα της έκοψαν το κεφάλι» λέει ο πρόεδρος

Υπουργείο Οικονομικών: Έρχεται «μπόνους» για όσους καταγγέλλουν φοροδιαφυγή από την εφαρμογή «Appodixi»

Πόλεμος στο Ισραήλ: Έχουν κόψει τη Γάζα στα δύο - Περικυκλωμένη από τανκς και μπουλντόζες η πόλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης