Απίστευτες σκηνές σε κατάστημα που διανυκτερεύει στον Βόλο, εργαζόμενη επιτέθηκε σε ληστή

Απίστευτες σκηνές σε κατάστημα που διανυκτερεύει στον Βόλο, εργαζόμενη επιτέθηκε σε ληστή

Συνελήφθη ο 28χρονος δράστης

shutterstock_2148835717
Στις φυλακές της Λάρισας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ένας 28χρονος που ζει στον δρόμο και επιβιώνει από κλοπές και ληστείες.

Ο ίδιος τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, φορώντας μια φόρμα με κουκούλα και μάσκα αποκριάτικη, εισέβαλε σε κατάστημα του Βόλου το οποίο διανυκτέρευε και υπό την απειλή μαχαιριού ζήτησε από την 45χρονη υπάλληλο τις εισπράξεις της ταμειακής μηχανής.

Η γυναίκα, όμως, όχι απλά δεν υπάκουσε αλλά ενοχλημένη του είπε να σηκωθεί να φύγει. Τότε ο νεαρός άνδρας προσπάθησε να ανοίξει την ταμειακή, με την 45χρονη να μαλώνει μαζί του.

Η γεροδεμένη γυναίκα την ώρα που εκείνος γύρισε να φύγει, τον άρπαξε από τον λαιμό και σχεδόν ανέβηκε στην πλάτη του για να τον εμποδίσει να το σκάσει. Εκείνος ξέφυγε και η γυναίκα άρπαξε ένα σκαμνί, ως «ασπίδα». Ο 28χρονος τότε της πέταξε τρόλεϊ με προϊόντα για να την αποτρέψει να τον ακολουθήσει και εξαφανίστηκε, για να συλληφθεί κάποιες ώρες αργότερα, αφού πρώτα έκλεψε κατάστημα με είδη περιπτέρου και πήρε ποσό 700 ευρώ και καπνικά είδη.

Κλείσιμο
Όπως προέκυψε στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας, ο κατηγορούμενος το χρονικό διάστημα από 30 Αυγούστου 2023 ως 8 Οκτωβρίου 2023 στο Βόλο, διέπραξε ακόμη τρεις κλοπές-διαρρήξεις – δύο καταστημάτων ειδών περιπτέρου και μίας καφετέριας – αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ, καπνικά είδη και ποσότητα παγωτών. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Πηγή: gegonota.news

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα πυρά Φίλη κατά Κασσελάκη: Έχει σχέδιο να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ «Δημοκρατικό κόμμα Μπάιντεν»

Άγρια δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας σκότωσε την κόρη του

Μπρα ντε φερ για ομήρους και ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα - Αδειάζει η κλεψύδρα για την εισβολή του ισραηλινού στρατού

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης