Ένα σοκαριστικό έγκλημα σημειώθηκε εχθές στη Θεσσαλονίκη, όπου μια γυναίκα δολοφήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα.
Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΛΑΣ, η 42χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή εχθές το απόγευμα από τον αδελφό της μέσα στο σπίτι της στις Συκιές και αμέσως ενημερώθηκαν οι Αρχές. Στο σημείο έφθασε ιατροδικαστής που διαπίστωσε ότι ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwh8bvhrvgyp)
Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του 69χρονου πατέρα της, ο οποίος βρέθηκε με σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα στο σπίτι του στην Τούμπα.
Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του μετά το έγκλημα, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργείται από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.