Συμπλοκή μεταξύ πέντε ατόμων που κατέληξε σε συλλήψεις, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (30/7) στη Δομή Σχιστού στο Πέραμα.
Ειδικότερα, όπως πληροφορείται το protothema.gr, στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας Περάματος φόρεσαν χειροπέδες σε δύο αδέρφια από το Αφγανιστάν, 17 ετών, σε έναν 19χρονο από τη Σομαλία, σε έναν 18χρονο από την Υεμένη και σε μία 48χρονη από το Αφγανιστάν, μητέρα των δύο πρώτων.
Όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., οι δύο ανήλικοι από το Αφγανιστάν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ήρθαν στα χέρια με τον 19χρονο από τη Σομαλία και τον 18χρονο από την Υεμένη.
Για την υπόθεση συνελήφθη και η μητέρα των δύο Αφγανών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.