Φρικτό θάνατο βρήκε μια 38χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, στην Κατερίνηόταν το αυτοκίνητό της τυλίχτηκε στις φλόγες έξω από παιδότοπο και η ίδια δεν πρόλαβε να το εγκαταλείψει.
Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου, το οποίο άρχισε ξαφνικά, εν κινήσει, να βγάζει καπνούς και τυλίχθηκε άμεσα στις φλόγες πριν προλάβει η 38χρονη να αντιδράσει και να βγει από αυτό, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή, σύμφωνα με το τοπικό odelalis.gr.
Κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν με πυροσβεστήρες στο σημείο για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα ενώ άμεσα έφθασαν άνδρες της πυροσβεστικής με πυροσβεστικό όχημα για να σβήσουν τη φωτιά. Για την 38χρονη γυναίκα όμως ήταν ήδη αργά.
Λίγο αργότερα εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας όταν έφθασαν συγγενείς της οδηγού και την αναγνώρισαν.
Κλείσιμο
Έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος θα διενεργήσει η τροχαία.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.