Σον Πεν: Από τη Μαντόνα στη Σαρλίζ Θερόν - Oι γυναίκες που «αιχμαλώτισαν» την καρδιά του

Σον Πεν: Από τη Μαντόνα στη Σαρλίζ Θερόν - Oι γυναίκες που «αιχμαλώτισαν» την καρδιά του

Ο παθιασμένος έρωτας με τη «βασίλισσα της ποπ», η δεύτερη ευκαιρία με τη μητέρα των παιδιών του και η παρηγοριά που βρήκε στη Θερόν

madonna_penn_theron_arthro
Ο Σον Πεν δεν απασχόλησε τον Τύπο μόνο για τις μεγάλες παραγωγές που συμμετέχει ή για τις αναμφίβολα καθηλωτικές ερμηνείες του.

Η προσωπική ζωή του δις βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, έχει βρεθεί πολλές φορές στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών στον κόσμο. Δεν θα μπορούσε να γίνει και αλλιώς από τη στιγμή που η Μαντόνα και η Σαρλίζ Θερόν είναι δύο εκ των γυναικών που βρέθηκαν στο πλευρό του.

Από τον γάμο του με τη «βασίλισσα της ποπ» μέχρι και την επίσης Οσκαρική Θερόν - Οι εντυπωσιακές γυναίκες που «σημάδεψαν» τον Σον Πεν

Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τη Μαντόνα
Με τη Μαντόνα γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 1985, όταν η τραγουδίστρια γύριζε βιντεοκλίπ για το «Material Girl». Το «κακό παιδί» του Χόλιγουντ, όπως έγραφαν τα ΜΜΕ για τον Σον Πεν γοητεύτηκε από εκείνη αλλά δεν είχε το θάρρος να της μιλήσει, μιας και η Μαντόνα ήταν ήδη μια μεγάλη σταρ. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα, συγκατοίκησαν σύντομα και 6 μήνες μετά τη γνωριμία τους παντρεύτηκαν. Αν και τα πρώτα χρόνια το ζευγάρι ζούσε έναν πολύ παθιασμένο έρωτα, η οξυθυμία του ηθοποιού και οι εθισμοί του, άρχισαν να επισκιάζουν τον γάμο τους.

Ο Σον Πεν έπινε πολύ, χτυπούσε τους φωτογράφους που τους τραβούσαν στο δρόμο και μάλιστα καταδικάστηκε και σε δυο μήνες φυλακή για επίθεση και ξυλοδαρμό. Μπήκε ακόμη και στη φυλακή για 33 μέρες και η Μαντόνα τον περίμενε.

Δεν έμεινε όμως, μόνο στους φωτογράφους. Πολλά δημοσιεύματα έφεραν στην επιφάνεια μία τραγική ιστορία για το πώς εξελίχθηκε η σχέση του με τη Μαντόνα. Άρχισε να ασκεί βία και σε εκείνη και σε ένα βίαιο ξέσπασμα την χτύπησε στο κεφάλι με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ. Εκείνη τον συγχώρεσε και δεν κατέθεσε μήνυση, αλλά αργότερα, το διαζύγιο ήταν απαραίτητο και η λύτρωσή της από την κόλαση που ζούσε μαζί του. Φήμες ήθελαν τον ηθοποιό να έχει δέσει τη Μαντόνα σε μια καρέκλα για εννιά ώρες και να τη χτυπά μέχρι που αυτή κατάφερε να ξεφύγει και να καταφύγει στο Αστυνομικό Τμήμα. Παρόλα αυτά, τα επόμενα χρόνια οι δυο τους συμφιλιώθηκαν και ο ένας στήριζε τον άλλο στα επαγγελματικά του βήματα.

Μια δεύτερη ευκαιρία με τη Ράιτ
Αφού έληξε ο επεισοδιακός γάμος του με τη Μαντόνα, ο Πεν γνώρισε την ηθοποιό Ρόμπιν Ράιτ, γνωστή εκτός των άλλων για το ρόλο της ως Κλερ Άντεργουντ στο «House of Cards». Έβαλε στόχο του να αλλάξει και να δημιουργήσει οικογένεια με τη νέα γυναίκα που βρέθηκε στο πλευρό του.

Κλείσιμο
Άρχισαν να βγαίνουν το 1989 και έμειναν μαζί για πολλά χρόνια. Ο Πεν έκοψε το ποτό και απευθύνθηκε σε ειδικούς για τα ξεσπάσματα που είχε. Τα κατάφερε, και το 1996 παντρεύτηκε με τη Ράιτ, με την οποία και απέκτησε δύο παιδιά, τον Χόπερ και την Ντίλαν.
1725701
Ο Σον Πεν με τη Ρόμπιν Ράιτ το 2002 στο Τορόντο

Ακόμα κι όταν ήταν μαζί με την Ράιτ, τα δημοσιεύματα δεν σταματούσαν να «χρεώνουν» αυτόν τον γάμο, ως μια προσπάθεια του Πεν να ξεπεράσει τη Μαντόνα. Ούτε αυτός ο γάμος του ευδοκίμησε. Το 2010 χωρίζουν, προσπαθώντας παράλληλα, να κρατήσουν παρά τις όποιες διαφωνίες τους, ενωμένη την οικογένειά τους. Το 2018, ο Πεν είχε πει σε podcast του Μαρκ Μάρον ότι αυτός και η πρώην σύζυγός του δεν είχαν και πολλές σχέσεις τα χρόνια μετά το διαζύγιό τους.

«Δεν συνεννοούμαστε. Έχουμε πολύ ξεχωριστές σχέσεις με τα παιδιά μας σε αυτό το σημείο και φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα με αυτόν τον τρόπο επειδή παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις. Όπως αποδείχθηκε, εκείνη και εγώ δεν μοιραζόμαστε τις ίδιες ηθικές απόψεις σχετικά με την ανατροφή των παιδιών, συμπεριλαμβανομένης της συνεχούς γονεϊκής επίβλεψης των ενήλικων παιδικών μας» είχε πει.

Η παρηγοριά στη Θερόν
Μετά και το δεύτερο διαζύγιό του, πολλές γυναίκες πέρασαν από τη ζωή του Σον Πεν, αλλά τα ξένα μέσα «ξύπνησαν» όταν εθεάθη πλάι στη Σαρλίζ Θερόν.

Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 2000, αλλά έγιναν φίλοι μετά τη βράβευση της Θερόν με Όσκαρ για το ρόλο της στην ταινία «Monster» του 2003. Με την πάροδο των χρόνων, η φιλία τους εξελίχθηκε σε ερωτικό ενδιαφέρον και το 2013 άρχισαν να βγαίνουν. Τα δημοσιεύματα περιέγραφαν τη σχέση τους σαν μία παρηγοριά που βρήκε ο ένας στον άλλο. Ο Πεν μετρούσε ήδη δύο διαζύγια και ένα προβληματικό ιστορικό με καταχρήσεις, ενώ η Θερόν προσπαθούσε να βρει τα πατήματά της ως μητέρα ενός υιοθετημένου αγοριού το 2012.
15024242
Ο Σον Πεν με τη Σαρλίζ Θερόν το 2015 στα βραβεία Cesar

Το ζευγάρι δεν εξέθετε καθόλου τη σχέση του στα φώτα της δημοσιότητας και γι' αυτό, το 2014 οι φήμες ότι αρραβωνιάστηκαν  δεν μπόρεσαν με τίποτα να διασταυρωθούν. Τον Ιούνιο του 2015, το θυελλώδες ειδύλλιο ανάμεσά τους έλαβε απότομο τέλος, με τους Χολιγουντιανούς αστέρες, να παραμένουν το ίδιο φειδωλοί, όπως και όταν ήταν ζευγάρι.

Το 2020, η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Howard Stern Show» και έκανε μία σπάνια αναφορά στη σχέση τους. «Τι; Αυτό δεν είναι αλήθεια. Όχι. "Δεν αρραβωνιάστηκα τον Σον", αυτά είναι βλακείες. Όχι, βγαίναμε, και κυριολεκτικά μόνο αυτό κάναμε, βγαίναμε. Ήταν σχέση, σίγουρα. Είχαμε αποκλειστικότητα, αλλά ήταν μετά βίας για ένα χρόνο. Ποτέ δεν συγκατοικήσαμε. Ποτέ δεν σκόπευα να τον παντρευτώ. Καμία σχέση» είχε πει τότε, η Σαρλίζ Θερόν. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης