Στο πλευρό της προφυλακισμένης μητέρας της για την οποία δηλώνει βέβαιη για την αθωότητά της εμφανίστηκε η ενήλικη αδερφή της 12χρονης που έπεσε θύμα μαστροπείας και βιασμού στον Κολωνό.
«Είμαι χαρούμενη που έχω μαζί μου την αδερφή μου, που καταφέραμε να την βγάλουμε από το "Χαμόγελο" και να την έχουμε μαζί μας. Όλα τα παιδιά είμαστε στο πλάι της μητέρας μας και την στηρίζουμε. Πιστεύουμε στην αθωότητά της και πρέπει να βγει από την φυλακή. Δεν φταίει, η μητέρα μας πάντα μας στήριζε και μας προστάτευε» είπε η αδερφή της 12χρονης μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, η 12χρονη πέρασε τις γιορτές μακριά από την Αθήνα και τα υπόλοιπα αδέλφια της, αλλά παρέμεινε στο νησί όπου διαμένει η θεία της, η γυναίκα η οποία ξετύλιξε το κουβάρι των αποκαλύψεων. Μιλά τηλεφωνικά με την μητέρα της από τις φυλακές όπου κρατείται, όμως το παιδί βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.
Δεν υποστηρίζεται ακόμη από παιδοψυχολόγο, ενώ μέτα τις γιορτές αναμένεται να παρακολουθήσει κατ' οίκον διδασκαλία για να καταφέρει να παρακολουθήσει τα σχολικά της μαθήματα.
Τόσο η μεγάλη της αδελφή, όσο κι όλοι οι συγγενείς της 12χρονης κάνουν έκκληση στις Αρχές να επιταχύνουν τις έρευνες, εκφράζοντας όμως την δυσαρέσκειά τους, καθώς όπως υποστηρίζουν άτομα που η 12χρονη έχει υποδείξει στις Αρχές ως δράστες σεξουαλικής κακοποίησης, παραμένουν ακόμη ελεύθερα.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους