Τραγωδία στην Αμφιλοχία - Νεκρός 60χρονος από πυροβολισμό σε κυνήγι αγριογούρουνου
Το θανατηφόρο περιστατικό σημειώθηκε στο χωριό Χαλκιόπουλο του δήμου Αμφιλοχίας
Τραγωδία το μεσημέρι της Τετάρτης στο Χαλκιόπουλο Βάλτου του Δήμου Αμφιλοχίας όταν, σύμφωνα με το karvasaras, ένας 60χρονος άνδρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμό κατά τη διάρκεια κυνηγιού.
Ειδικότερα, παρέα φίλων φέρεται να κυνηγούσε αγριογούρουνα, όταν υπό συνθήκες που ερευνώνται από την αστυνομία, ο 60χρονος - κτηνοτρόφος στο επάλλγελμα, δέχτηκε σκάγια από άλλο συγχωριανό του, με τον οποίο κυνηγούσαν μαζί.
Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική Κοινωνία και όχι μόνο, αφού πρόκειται για ένα ακόμη δυστύχημα κατά τη διάρκεια κυνηγιού, όπου ένας άνθρωπος χάνει τόσο άδικα τη ζωή του.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3