Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ένταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη» εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Ένταλμα σύλληψης για τον «Μιχάλη» εξέδωσαν οι δικαστικές αρχές

Ο περιβόητος «Μιχάλης» φέρεται ότι συνόδευε τη 12χρονη στα αυτοκίνητα ανδρών που τη βίαζαν -και της έκλεινε ραντεβού – Για την υπόθεση μέχρι στιγμής έχουν γίνει 10 προφυλακίσεις

paidiki_kakopoiisi
Στην έκδοση ενός ακόμη εντάλματος σύλληψης για την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, προχώρησαν σύμφωνα με πληροφορίες οι αρμόδιες δικαστικές αρχές. Το ένταλμα εκδόθηκε για τη σύλληψη του περιβόητου «Μιχάλη» και είναι το όγδοο που έχει εκδοθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, το συγκεκριμένο πρόσωπο εμφανίζεται να της έκλεινε ραντεβού με «πελάτες», όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Μάλιστα, για τον ρόλο του «Μιχάλη» έχει μιλήσει στις καταθέσεις που έδωσε στις αρχές και η ανήλικη. Ο άνδρας αυτός εμφανίζεται να παροτρύνει το κορίτσι να «υπακούει» μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο, να της κλείνει ραντεβού σε ξενοδοχεία τα οποία εκείνη αρνούνταν αλλά και να την πιέζει να πηγαίνει σε ραντεβού.

Το ένταλμα εκδόθηκε από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται ότι για τον βιασμό και τη μαστροπεία της ανήλικης μαθήτριας έχουν προφυλακιστεί, μέχρι σήμερα δέκα κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και η μητέρα της ανήλικης.


Ειδήσεις σήμερα:

«Aρπαξαν την περιουσία της μητέρας μου με πλαστή διαθήκη» - Καταγγελία για την Κιβωτό

Αυτή την ώρα το δικαστήριο για την προφυλάκιση της Καϊλή

Bαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον 16χρονο Ρομά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης