Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώθηκε η λίστα των λιμανιών στα οποία θα δέσουν τα πολεμικά πλοία στο πλαίσιο του εορτασμού του προστάτη του Π.Ν. Αγίου Νικολάου.
Κατά την διάρκεια παραμονής τους θα δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να τα επισκεφθεί από τις 10.00 π.μ. έως τις 17.00 μ.μ..
Αναλυτικά τα λιμάνια και τα πολεμικά πλοία που θα καταπλεύσουν από 3 Δεκεμβρίου έως 6 Δεκεμβρίου:
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.