Μέσα από τον λογαριασμό της στα social media, τοποθετείται για την 38χρονη που έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο πρώην σύζυγό της στο Ηράκλειο, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
«Λίγες μέρες μόλις, μετά την ανακοίνωσή μας με τον Υπουργό Υγείας, κο Πλεύρη, για την ίδρυση του Μητρώου Εγκαυματιών στη χώρα μας, δυστυχώς συνέβη νέα επίθεση με καυστικό υγρό. Κανένας και για κανένα λόγο δεν μπορεί να αποφασίζει για τη ζωή και την υγεία κάποιου άλλου. Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον κο Υπουργό Υγείας για την άμεση παρέμβασή του και τη συνεργασία μας, ώστε να επιλυθεί το κενό στην κάλυψη βασικών θεραπειών και υλικών για εμάς τους εγκαυματίες. Για τα υπόλοιπα θα μιλήσουμε προσεχώς», γράφει στην ανάρτησή της η Ιωάννα.
«Κάθε φορά που συμβαίνει ένα τέτοιο περιστατικό με πιάνει η ίδια ταχυκαρδία. Επειδή ξέρω και γνωρίζω πολύ καλά τον πόνο που βιώνει το θύμα, πάντα αυτό με αναστατώνει και με συνθλίβει. Πραγματικά αυτή είναι η λέξη», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του MEGA.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.