Ταυτοποιήθηκε από την αστυνομία ο άντρας που κακοποίησε και φέρεται να σκότωσε το νεογέννητο γατάκι, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το βράδυ του Σαββάτου 20 Αυγούστου.
Εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης και αξιοποιώντας πληροφορίες και μαρτυρικές καταθέσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποίησουν τον δράστη της αποτρόπαιας πράξης. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν κάτοικο του κέντρου της πόλης, περίπου 40 ετών, ο οποίος κλήθηκε να δώσει κατάθεση.
Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει περισσότερες πληροφορίες γνωστές για την ταυτότητά του.
Τα βίντεο ντοκουμέντο
Το βίντεο ντοκουμέντο το οποίο κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας καταστήματος επί της οδού Ερμού στη Θεσσαλονίκη και δημοσίευσε το protothema.gr, δείχνει τη στιγμή που ένας άντρας με χρωματιστή μπλούζα και καπέλο, πλησιάζει τη νεογέννητη γάτα και την ποδοπατά. Μάλιστα, φαίνεται ξεκάθαρα να κοιτάει τριγύρω μήπως τον έχει δει κάποιος περαστικός, ενώ στη συνέχεια αποχωρεί από το σημείο.
Κλείσιμο
Το βίντεο με τις πολύ σκληρές εικόνες παραδόθηκε λίγες ημέρες μετά το συμβάν στην Φιλοζωική Οργάνωση Θεσσαλονίκης «Νοιάζομαι», η οποία με τη σειρά της υπέβαλε σχετική καταγγελία στην ΕΛΑΣ. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν εις βάρος του δικογραφία για κακοποίηση και πιθανή θανάτωση ζώου, από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Λευκού Πύργου που χειρίζονται την υπόθεση.
Το protothema.gr εξασφάλισε και δημοσίευσε ένα ακόμη βίντεο ντοκουμέντο λίγα δευτερόλεπτα πριν ο άντρας δώσει το τελειωτικό χτύπημα στο νεογέννητο γατάκι. Όπως φαίνεται σε αυτό, ο δράστης με την κόκκινη μπλούζα, επιχειρεί να σκοτώσει ξανά, με τον ίδιο τρόπο, το γατάκι, όσο αυτό βρίσκεται ανάμεσα σε σταθμευμένα οχήματα. Ωστόσο, δεν τα καταφέρνει και το γατάκι προσπαθεί να σωθεί πηγαίνοντας κάτω από ένα αυτοκίνητο. Ο άντρας όμως το ακολουθεί και μόλις το ζώο προσπαθεί να μπει ανάμεσα στις λαμαρίνες για να γλιτώσει, το προλαβαίνει και το ποδοπατά αλύπητα.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco