Δεν πιστεύαν στα μάτια τους πελάτες bar-restaurant στη Θεσσαλονίκη όταν στον λογαριασμό τους είδαν ότι είχαν χρεωθεί 1 ευρώ για τον πάγο που είχε μέσα το ποτό τους.
Ο υπεύθυνος του εστιατορίου που μίλησε στο MEGA υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για έναν απλό πάγο αλλά για ένα «ειδικό παγάκι που έχει μεγαλύτερη διάρκεια».
«Η πολιτική του μαγαζιού είναι να χρεώνουμε τον έξτρα πάγο. Δεν είναι σαν τον πάγο που βάζουμε σε όλα τα ποτά. Πρόκειται για έναν μεγάλο κύβο που μπαίνει στα special ποτά μας. Γίνεται πάντα σε συνεννόηση του σερβιτόρου με τον πελάτη» απάντησε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος του εστιατορίου.
Ο πάγος που χρεώθηκε επιπλέον 1 ευρώ είναι ένας μεγάλος κύβος ο οποίος λόγω της μεγάλης μάζας σε σχέση με την επιφάνειά του, λιώνει πιο αργά από το συνηθισμένο, διατηρώντας το ποτό στην ιδανική θερμοκρασία με το λιγότερο δυνατό νέρωμα.
Καταστηματάρχες λένε ότι η τιμή του πάγου που αγοράζουν έχει αυξηθεί κατά 50% προσθέτοντας, όμως, ότι η χρέωσή του μπορεί να γίνει μόνο αν αναγράφεται στον κατάλογο του μαγαζιού η τιμή του.
«Εφόσον είναι ένα προϊόν το οποίο το αγοράζω, θεωρητικά μπορώ και να το πουλήσω. Σε αυτήν τη λογική όμως θα έπρεπε να πουλάω και το λάδι στη σαλάτα και το αλάτι στα φαγητά» σχολίασε χαρακτηριστικά ο επιχειρηματίας Ανδρέας Γαϊτανίδης
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.