Στη σύλληψη 22 αλλοδαπών (19 ανδρών και 3 γυναικών) με την κατηγορία της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, προχώρησαν κατά το χρονικό διάστημα από 8 έως 14 Αυγούστου οι αστυνομικές αρχές στα αεροδρόμια Χανίων και Ηρακλείου, στην Κρήτη.
Συγκεκριμένα, σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων των δύο αεροδρομίων οι συλληφθέντες επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Γερμανίας και Ισπανίας, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Ιταλία, την Γερμανία, την Γαλλία και το Βέλγιο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.