Κακοκαιρία - «Τι κάνεις, εδώ κολυμπάμε ρε!»: Πώς έγινε viral ο νεαρός με το στρώμα θαλάσσης και το κοκτέιλ στην πλημμυρισμένη Κατερίνη

Κακοκαιρία - «Τι κάνεις, εδώ κολυμπάμε ρε!»: Πώς έγινε viral ο νεαρός με το στρώμα θαλάσσης και το κοκτέιλ στην πλημμυρισμένη Κατερίνη

Ο νεαρός αντιμετώπισε με χιούμορ την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί έξω από την επιχείρηση, όπου εργαζόταν - Το απολαυστικό βίντεο 28 δευτερολέπτων που δημοσίευσε στο TikTok - Μέσα σε λίγες ώρες ξεπέρασε τις 500.000 προβολές

katerini
Μπορεί η κακοκαιρία να δημιούργησε πολλά προβλήματα, όμως ένας νεαρός στην Παραλία Κατερίνης έζησε στιγμές… χαλάρωσης όταν ο δρόμος πλημύρισε και μετατράπηκε σε ποτάμι.

Ο λόγος για τον Κοσμά Βλάχο ο οποίος αντιμετώπισε με απίστευτο χιούμορ την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί έξω από την επιχείρηση που εργάζεται και την μοιράστηκε με το κοινό με ένα απολαυστικό βίντεο 28 δευτερολέπτων που δημοσίευσε στο TikTok. Μέσα σε λίγες ώρες, το βίντεο που δείχνει τον 24χρονο να πίνει χαλαρός το κοκτέιλ του ξαπλωμένος σε ένα στρώμα θαλάσσης και να «πλατσουρίζει» στον δρόμο που είχε πλημμυρίσει, έγινε viral και ξεπέρασε τις 500.000 προβολές!


@ky3a__ #summer ♬ original sound - kuza.k60100


Όπως λέει ο 24χρονος στο protothema.gr, σκοπός του ήταν να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση με χιούμορ και να στείλει ένα θετικό μήνυμα σε όσους αντιμετώπιζαν τις δυσκολίες που έφερε η κακοκαιρία. «Κάθε φορά που βρέχει πολύ γίνεται αυτή η πλημμύρα στο beach bar που εργάζομαι τα τελευταία τρία χρόνια. Η ιδέα προέκυψε όταν καθαρίζαμε τα νερά που είχαν μπει στον εσωτερικό χώρο και ένας φίλος μου μου είπε «βραχήκαμε που βραχήκαμε, δεν θέλεις να μπεις με το στρώμα μέσα στην «λίμνη» που έχει δημιουργηθεί;». Έτσι έφτιαξα ένα κοκτέιλ, πήρα το στρώμα και λέω πάμε να το κάνουμε», αναφέρει ο Κοσμάς Βλάχος.

«Τι κάνεις, εδώ κολυμπάμε ρε»

Μία από τις πιο απολαυστικές στιγμές στο συγκεκριμένο βίντεο, είναι όταν ο νεαρός λέει απευθυνόμενος σε έναν οδηγό φορτηγού που επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο και του χάλασε τις στιγμές… χαλάρωσης, «τι κάνεις, εδώ κολυμπάμε ρε». Όπως περιγράφει, μόλις αντίκρισε το βαρύ όχημα έκανε αρχικά στην άκρη για να περάσει, όμως ο οδηγός του οχήματος το αντιμετώπισε με χιούμορ και του είπε να κάνει το «κομμάτι» του και ότι θα τον βοηθήσει. Μάλιστα, όπως λέει ο Κοσμάς Βλάχος, ο οδηγός του άφησε σχόλιο κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok και του έγραψε «αν ξανά χρειαστείς κάτι, στείλε μου μήνυμα».

Κλείσιμο
«Ήμουν περίπου δύο λεπτά με το στρώμα στο νερό και μπροστά ήταν οι εργαζόμενοι με τα μηχανήματα του δήμου που προσπαθούσαν να απομακρύνουν τα νερά, το παλικάρι που μου έδωσε την ιδέα και τραβούσε το βίντεο και μία ακόμη κοπέλα η οποία ακούγεται να γελάει», αναφέρει, επισημαίνοντας ότι «ο σκοπός μου ήταν καθαρά κωμικός και ήθελα να κάνω τους τουρίστες που περνούσαν εκείνη την ώρα και έβλεπαν τα χάλια μας να γελάσουνε».

Τα μηνύματα που δέχθηκε ο νεαρός μετά τη δημοσίευση του βίντεο ήταν χιλιάδες, ενώ σε αρκετά από αυτά του έγραψαν να προσέχει για να μην τον τσιμπήσουν μωβ μέδουσες, όπως λέει.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν μοιάζει βαλσαμωμένος από τα πολλά μπότοξ, λέει Βρετανός αναλυτής

Στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει για Μαλένα και Ίριδα ο Δασκαλάκης

Στις 23 Ιουνίου η απόφαση επί των ποινών για Μάνδρα - Ελαφρυντικά ζήτησαν όσοι κρίθηκαν ένοχοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης