Βρετανός αναλυτής: Ο Πούτιν μοιάζει βαλσαμωμένος από τα πολλά μπότοξ

Βρετανός αναλυτής: Ο Πούτιν μοιάζει βαλσαμωμένος από τα πολλά μπότοξ

«Πιστεύω ότι είναι υποχόνδριος γι΄αυτό και θέλει να περιστοιχίζεται συνεχώς από γιατρούς», σημειώνει ο ίδιος

putin_putin
Ο Πούτιν προσπαθεί να μοιάζει βαλσαμωμένος όσο είναι ακόμη ζωντανός, επισημαίνει Βρετανός αναλυτής σε θέματα άμυνας και ασφάλειας, σε συνέντευξή του στο βρετανικό δίκτυο «Sky News».

Ο καθηγητής Μάικλ Κλαρκ, συνεργάτης στο τμήμα σπουδών πολέμου του King's College του Λονδίνου, ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει «καμία πειστική απόδειξη» ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι σοβαρά άρρωστος.

Aντιθέτως, πιστεύει ότι, το μόνο σίγουρο είναι πως ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου «είναι υποχόνδριος, κάτι που εξηγεί τη συνεχή παρουσία των γιατρών του, όπου κι αν βρίσκεται».

Μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο «Sky News», ο Βρετανός αναλυτής υποστηρίζει ότι είναι γνωστό ότι ο Πούτιν κάνει συχνά ενέσιμες θεραπείες για να σβήσει τα σημάδια του χρόνου.

«Στις 7 Οκτωβρίου ο Ρώσος πρόεδρος θα γίνει 70 ετών. Είναι γνωστό ότι κάνει απανωτά μπότοξ», υποστηρίζει ο Μάικλ Κλαρκ και προσθέτει: «Θεωρώ ότι προσπαθεί να βαλσαμώσει τον εαυτό του όσο είναι ακόμα ζωντανός. Κυκλοφορεί με γιατρούς. Είναι γνωστό ότι υπάρχει μια μικρή ομάδα γιατρών που δεν είναι ποτέ μακριά του και φέρεται ναι διακόπτει συχνά τις συναντήσεις για να συμβουλευτεί κάποιον ειδικό. Σκεφτείτε ότι είναι απλώς υποχόνδριος, για να είμαι ειλικρινής».

Αναφερόμενος στις εικασίες ότι πάσχει από διάφορες νόσους όπως καρκίνο ή Πάρκινσον, ο ίδιος τονίζει ότι, βλέποντας βίντεο που τον απεικονίζουν, δείχνει να έχει τον έλεγχο.

Κλείσιμο
«Έχω μιλήσει με αρκετούς ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι δεν μπορείς να εντοπίσεις τη νόσο του Πάρκινσον από τον τρόπο που περπατάει και δεν μπορείς να εντοπίσεις συμπτώματα καρκίνου μόνο κοιτάζοντας φωτογραφίες», επισημαίνει.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φήμες ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν κάνει μπότοξ, καθώς πριν από δέκα χρόνια η βρετανική εφημερίδα «Guardian» δημοσίευσε ένα άρθρο που έλεγε ότι ο Ρώσος ηγέτης υποβάλλεται σε αισθητικές επεμβάσεις .

Ο εκπρόσωπός του τότε αρνήθηκε τη χρήση μπότοξ, λέγοντας: «Μάλλον έτσι έπεσε το φως. Ο Πούτιν είναι κουρασμένος».


Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Γιατί ανεβαίνουν πάλι τα κρούσματα - Τι εκτιμούν οι ειδικοί

Κρήτη: Απολογείται ο 47χρονος μασέρ για ασέλγεια σε πελάτισσα ξενοδοχείου

Μπιλ Γκέιτς: Τα κρυπτονομίσματα και τα NFTs «βασίζονται στη θεωρία του μεγαλύτερου ανόητου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης