Ένας απρόσμενος επισκέπτης έκανε σήμερα την εμφάνισή του σε βιβλιοπωλείο στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για ένα μικρό τραυματισμένο τσακάλι που τρύπωσε μέσα στο κατάστημα στην περιοχή της Μαρτίου.
Σύμφωνα με το Voria, για το περιστατικό ενημερώθηκε η Κτηνιατρική Υπηρεσία του δήμου η «Άγρια Φύση», η οποία προσέτρεξε στο σημείο προκειμένου να το παραλάβει και να το φροντίσει.
Άμεσα απομακρύνθηκε το τσακάλι, το οποίο είχε κρυφτεί πίσω από έναν πάγκο στην αποθήκη του βιβλιοπωλείου.
Το μικρό τσακάλι ήταν χτυπημένο στο πόδι του.
Εκτιμάται ότι έφτασε στο κέντρο της πόλης πιθανότατα με κάποιο όχημα, άγνωστο όμως κάτω από ποιες συνθήκες.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη