Ζευγάρι άνοιγε αυτοκίνητα λουόμενων σε Κεφαλονιά και Λευκάδα

Ζευγάρι άνοιγε αυτοκίνητα λουόμενων σε Κεφαλονιά και Λευκάδα

Χρησιμοποιούσαν πέντε διαβατήρια - Η επιχείρηση της Αστυνομίας για την σύλληψή τους

astynomia_epix
Χρυσές δουλειές έκαναν ένας αλλοδαπός και η Ελληνίδα σύντροφός του, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούσαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο σε τουριστικά σημεία και παραλίες στη Λευκάδα και την Κεφαλονιά και παραβίαζαν τα αυτοκίνητα των παραθεριστών αποκομίζοντας πλούσια λεία!

Οι δράστες συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας στην Σάμη της Κεφαλονιάς, με επιχείρηση που οργανώθηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αργοστολίου, του τμήματος Σάμης και της Ο.Π.Κ.Ε.. Στην κατοχή τους, στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν και στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα όπου διέμεναν, βρέθηκαν 3.955 ευρώ, 15 λίρες Αγγλίας, πέντε διαβατήρια, δυο φορητοί υπολογιστές, ένα tablet, ένα κινητό, ένα ηλεκτρικό πατίνι, δυο φωτογραφικές μηχανές, δυο ζευγάρια ασύρματα ακουστικά, ένα πορτοφόλι, τέσσερις τσάντες, κάρτες μνήμης, άλλα μικροαντικείμενα και διαρρηκτικά εργαλεία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το ζευγάρι είχε διαπράξει τουλάχιστον πέντε κλοπές από αυτοκίνητα, δύο εκ των οποίων στη Λευκάδα την περασμένη Παρασκευή και την Τρίτη και τα άλλα τρία στην ευρύτερη περιοχή της Σάμης, την Κυριακή και την Δευτέρα! Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στη Λάρισα: Ο 54χρονος ηχογράφησε στο κινητό τη δολοφονία της 43χρονης!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Μπήκε στη μάχη των μεταλλίων η Εθνική πόλο - Νίκησε 10-4 το Μαυροβούνιο και πέρασε στα ημιτελικά

«Καμίνι» για 8η ημέρα η χώρα - Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα φτάσει 45 βαθμούς - Πότε θα... δροσίσει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης