Δήλος: Με νέο «πρόσωπο» το λιμάνι - «Φανταστικά νέα» έγραψε ο Νορβηγός πρέσβης που είχε αντικρίσει τον σκουπιδότοπο

Δήλος: Με νέο «πρόσωπο» το λιμάνι - «Φανταστικά νέα» έγραψε ο Νορβηγός πρέσβης που είχε αντικρίσει τον σκουπιδότοπο

Δόθηκε άμεση λύση στο πρόβλημα - Η παρέμβαση του Γρηγόρη Δημητριάδη και η απάντηση του Νορβηγού πρέσβη- Tι έγραψε στο twitter ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Αθήνα , Τζέφρι Πάιατ

dilos34
Λύση δόθηκε τελικά στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατούσε στο λιμάνι της Δήλου το οποίο είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο. Κάτι που υπέπεσε στην αντίληψη του Νορβηγού πρέσβη στην Ελλάδα, Frode Overland Andersen ο οποίος ανέδειξε το θέμα στο Twitter προκαλώντας πολλά σχόλια. 

Αρχικά ο κ. Andersen μετέφερε τον αποτροπιασμό του στα social media, ενημερώνοντας σε δεύτερο χρόνο πως έχει λάβει διαβεβαιώσεις πως τα απορρίμματα, τα μηχανήματα και τα λοιπά αλλότρια στοιχεία στο άσπιλο περιβάλλον της Δήλου θα απομακρυνθούν τάχιστα. Όπερ και εγένετο. 

Ο διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ενημέρωσε δημοσίως στο Twitter τον Νορβηγό πρέσβη πως θα χαρεί να μάθει ότι το λιμάνι της ιερής νήσου καθαρίστηκε όπως είχε προγραμματιστεί και ο Δήμος  βρίσκεται στο τελικό στάδιο αναδιαμόρφωσης του χώρου. «Συγχαρητήρια στον Δήμο και το υπουργείο Πολιτισμού για τον συντονισμό», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Δημητριάδης. 


Από πλευράς του ο κ. Andersen απαντώντας στο σχετικό  έγραψε πως όντως πρόκειται για φανταστικά νέα. «Το λιμάνι είναι καθαρισμένο και η Δήλος έτοιμη να υποδεχθεί τους επισκέπτες με νέο πρόσωπο. Ευχαριστίες στον Δήμο και το υπουργείο Πολιτιμού για την άμεση και αποφασιστική δράση» έγραψε χαρακτηριστικά ο Νορβηγός πρέσβης.



Από την πλευρά του, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ Τζέφρεϊ Πάιατ, απάντησε με ένα δικό του tweet  στον Γρηγόρη Δημητριάδη και στον Frode Overland Andersen



Ειδήσεις σήμερα:


Αποτροπιασμός στην Εκκλησία: Επίθεση με βιτριόλι και βιασμοί προβληματίζουν τους ιεράρχες

Σύνοδος Κορυφής: Ανησυχία για τη μετάλλαξη Δ - Περιορισμοί στα ταξίδια αν αυξηθούν τα κρούσματα

Η επιδημία του κορωνοϊού ξέσπασε στην Ανατολική Ασία πριν από περίπου 25.000 χρόνια, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης