Τo «εργοτάξιο» στη Δήλο σοκάρει τον πρεσβευτή της Νορβηγίας

Τo «εργοτάξιο» στη Δήλο σοκάρει τον πρεσβευτή της Νορβηγίας

«Είναι εικόνα αυτή;» αναρωτήθηκε στο twitter - Του δόθηκαν τηλεφωνικές εξηγήσεις, ότι πρόκειται για εργασίες καθαριότητας και  άλλαξε την ανάρτηση του.

dilos-harbor
Τη δημόσια «έκρηξη» του πρεσβευτή της Νορβηγίας Frode Overland Andersen προκάλεσε η εικόνα  «εργοταξίου», σαν γιαπί με πολλά εγκαταλελλειμμένα εργαλεία, που αντίκρυσε  με το πάτησε  το πόδι του  στην ιστορική Δήλο.  Επρόκειτο για παλιά μηχανήματα που χρησιμοποιήθηκαν για εργασίες καθαριότητας που πραγματοποιούνται στην Δήλο,  αλλά οι εντυπώσεις έχουν την σημασία τους.  

Ο πρέσβης βρέθηκε προ εκπλήξεως και ανέβασε φωτογραφία στο twitter γράφοντας: «Μα ποιος είναι υπεύθυνος για το λιμάνι της Δήλου; Αυτή είναι η εικόνα που συναντούν οι επισκέπτες...».

Ο ίδιος λίγες ώρες αργότερα, αφού ανέβασε φωτογραφίες από τον αρχαιολογικό χώρο, εξήγησε με νεώτερη ανάρτησή του: «Η Ελλάδα ανταποκρίνεται με επιτυχία. Μόλις έλαβα τηλεφώνημα  (δεν δημοσιοποιεί απο ποιόν) που με πληροφόρησε για τη Δήλο ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μία μεγάλη επιχείρηση καθαριότητας στο νησί και το λιμάνια θα δείχνει και πάλι ωραίο από το τέλος της εβδομάδας! Επίσης έμαθα ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα σχέδια που θα ανακοινωθούν σύντομα για την ανάπτυξη του χώρου της Δήλου».

Κλείσιμο
Όπως εξήγησε ο Νορβηγός διπλωμάτης σε άλλο χρήστη, τα απορρίμματα στο λιμάνι προέρχονται από τις εργασίες καθαριότητας σε όλο το νησί και ανεμένεται να μεταφερθούν στην ηπειρωτική χώρα.

Ειδήσεις σήμερα:
Μέγκαν Μαρκλ: Οι πρώτες δηλώσεις για το βιβλίο της «The Bench» που έγινε best-seller στην Αμερική

Μετς: Πατέρας και γιος έβαλαν ροτβάιλερ να επιτεθεί σε 30χρονο - Φωτογραφίες

ΕΕ: Ενεργοποιεί σύμβαση με τη Moderna για επιπλέον 150 εκατ. δόσεις το 2022
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης