Ηράκλειο: Οδοντίατρος πάλεψε με επίδοξο ληστή και τον συνέλαβε!

Ηράκλειο: Οδοντίατρος πάλεψε με επίδοξο ληστή και τον συνέλαβε!

Ο πελάτης του έστησε ενέδρα τη στιγμή που έβγαινε από το οδοντιατρείο - Προσπάθησε να τον ληστέψει με ένα σφυρί και μια φαλτσέτα

dentist_tax_en
Τον άνθρωπο που γνώριζε εδώ και δέκα χρόνια και παρείχε δωρεάν ιατρική φροντίδα στον ίδιο και τη μητέρα του προσπάθησε να ληστέψει με ένα… σφυρί και μια φαλτσέτα ένας 55χρονος στο Ηράκλειο, το βράδυ της Παρασκευής! Όμως, ο 44χρονος οδοντίατρος αποδείχθηκε σκληρό καρύδι και κατάφερε να τον εξουδετερώσει!

Ο δράστης, που φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών, φόρεσε μια χειρουργική μάσκα, πέρασε στο κεφάλι του μια μαύρη σακούλα και έστησε ενέδρα στον γιατρό την στιγμή που έβγαινε από το οδοντιατρείο του. Προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει με την απειλή της φαλτσέτας για να αρπάξει την τσάντα του η οποία περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, αλλά ο 44χρονος έτρεξε στο ασανσέρ και πρόλαβε να κλείσει την εσωτερική πόρτα.

Ο επίδοξος ληστής την άνοιξε και οι δυο άνδρες πάλεψαν πέφτοντας ακόμη κι από τις σκάλες, ο γιατρός άρπαξε το σφυρί και χτύπησε τον δράστη που τον χτυπούσε με γροθιές και κλωτσιές και, τελικά, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει με την βοήθεια ενός ενοίκου της πολυκατοικίας που άκουσε τη φασαρία. Όταν του έβγαλαν τη μάσκα, ο οδοντίατρος έμεινε έκπληκτος, καθώς αναγνώρισε έναν πελάτη που πήγαινε στο ιατρείο του εδώ και δέκα χρόνια, όπως και η μητέρα του η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και μάλιστα του έκανε θεραπεία χωρίς να παίρνει αμοιβή!

Ο 55χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κατέσχεσαν την φαλτσέτα και το σφυρί και τον προσήγαν στην Ασφάλεια. Αφού σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα ληστείας, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Ειδήσεις σήμερα:

Στάνισλαβ Τριφόνοφ: Ο τηλεαστέρας που μπαίνει στη Βουλή και ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό στη Βουλγαρία

Κορωνοϊός - Γερμανία: Πάνω από 17.800 οι μολύνσεις - Υπέκυψαν 104 ασθενείς σε μία μέρα

Με «πιλότο» τα λύκεια το άνοιγμα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης