Ρόδος: Δεν μπόρεσαν να τον κλέψουν και τον λήστεψαν!

Ρόδος: Δεν μπόρεσαν να τον κλέψουν και τον λήστεψαν!

«Μπούκαραν» στο σπίτι και ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο άνδρα

ilikiomenos-thima
Δεν το έβαλαν κάτω οι άγνωστοι νεαροί που προσπάθησαν αρχικά να κλέψουν χρήματα από έναν ηλικιωμένο στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, αλλά εκείνος κατάφερε να τους αποφύγει. Λίγο αργότερα, επέστρεψαν και εισέβαλαν στο σπίτι του και πάλεψαν μαζί του για να τον ληστέψουν!

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, όταν οι νεαροί επιχείρησαν να βάλουν «χέρι» στην τσέπη του 74χρονου, όμως εκείνος τους έτρεψε σε φυγή και μπήκε στο σπίτι του. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα οι δράστες όρμησαν ξαφνικά μέσα, του επιτέθηκαν και προσπάθησαν να αρπάξουν τα χρήματα που είχε πάνω του.

Ο 74χρονος αντιστάθηκε, αλλά οι εισβολείς τον ακινητοποίησαν ρίχνοντάς τον στο δάπεδο και τον έσυραν προκαλώντας εκδορές στα χέρια του. Παρ’ όλο που ο ηλικιωμένος άρχισε να καλεί σε βοήθεια, οι κακοποιοί κατάφεραν να αρπάξουν ένα μικρό χρηματικό ποσό και να το βάλουν στα πόδια πριν φτάσουν στο σπίτι οι γείτονές του. Προανάκριση για την ληστεία διενεργεί η Ασφάλεια και οι αστυνομικοί αναζητούν πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να ταυτοποιήσουν τους δράστες.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Σκέψεις για τοπικά lockdown πριν τις γιορτές - Στο τραπέζι νέα μέτρα για να αποφευχθεί ένα τρίτο κύμα πανδημίας

Κορωνοϊός: «Φως στην άκρη του τούνελ» από τη μείωση των κρουσμάτων - Στο «κόκκινο» ο αριθμός των διασωληνωμένων

Καβάλα: Σοκ από την ιατροδικαστική έκθεση για τον 42χρονο επιχειρηματία - «Χτυπήθηκε πισώπλατα!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης