Άγριο έγκλημα στο Κιλκίς: Στον ανακριτή ο 28χρονος που μαχαίρωσε τον 63χρονο θείο του

Άγριο έγκλημα στο Κιλκίς: Στον ανακριτή ο 28χρονος που μαχαίρωσε τον 63χρονο θείο του

Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε τουλάχιστον 15 μαχαιριές στον θώρακα, την κοιλιά, τα χέρια και τα πόδια - Παραμένει αδιευκρίνιστο το κίνητρο

astynomia_epix__1_
Στον ανακριτή παραπέμφθηκε μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς ο νεαρός που κατέσφαξε με 15 μαχαιριές τον 63χρονο θείο του, την ώρα που έκαναν αγροτικές εργασίες στο χωριό Μυριόφυτο του Κιλκίς.

Ωστόσο, το κίνητρο του άγριου εγκλήματος παραμένει σκοτεινό. Ο 28χρονος Α.Κ. φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι ο 63χρονος δημιουργούσε προβλήματα στην οικογένειά του. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες, ο άτυχος 63χρονος που ήταν συνδικαλιστής, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΑΣ Κιλκίς και ζούσε μόνος του στο Μυριόφυτο, φέρεται να διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με την τετραμελή οικογένεια του αδελφού του και πατέρα του δράστη που κατοικεί στο γειτονικό χωριό Μουριές.

Το έγκλημα έγινε την ώρα που θείος και ανιψιός όργωναν με τα τρακτέρ τους τα χωράφια, το μεσημέρι της Παρασκευής. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 28χρονος επιτέθηκε ξαφνικά στον θείο του καταφέροντάς του τουλάχιστον 15 μαχαιριές στον θώρακα, την κοιλιά, τα χέρια και τα πόδια! Παρ’ όλα αυτά, ο αιμόφυρτος 63χρονος κατάφερε να μιλήσει από το κινητό του με τον αδελφό του και πατέρα του δράστη, που βρισκόταν κοντά.

Εκείνος μετέφερε τον αδελφό του στο νοσοκομείο, όμως είχε ήδη ξεψυχήσει από την ακατάσχετη αιμορραγία. Ο δολοφόνος παρέμεινε στο χωράφι και εκεί τον βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς, που τον συνέλαβαν και κατέσχεσαν το ματωμένο μαχαίρι. Μετά τον εισαγγελέα, ο 28χρονος παραπέμφθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Ειδήσεις σήμερα: 

Φθινοπωρινό το τοπίο με νεφώσεις σήμερα - Πέφτει η θερμοκρασία από αύριο

Lockdown: Ποια καταστήματα είναι ανοιχτά σήμερα και αύριο – Πώς θα κάνουμε Καθαρά Δευτέρα

Αυτά είναι τα ελληνικά νησιά που είναι ήδη Covid-free
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης