Θήβα: Δέκα συλλήψεις για ληστεία και 11 κλοπές στο Πυρί

Θήβα: Δέκα συλλήψεις για ληστεία και 11 κλοπές στο Πυρί

Οι κλοπές γίνονταν σε βάρος οδηγών στην αερογέφυρα που βρίσκεται κοντά στον οικισμό των Ρομά - Πέντε ανήλικοι ανάμεσα στους συλληφθέντες

opke
Για μια ακόμη φορά, ο οικισμός των Ρομά στο Πυρί Θηβών έγινε στόχος ευρείας επιχείρησης των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες συνέλαβαν δέκα άτομα μετά την εξιχνίαση μιας ληστείας και 11 κλοπών που είχαν γίνει από τα τέλη Δεκεμβρίου σε βάρος οδηγών στην κοντινή αερογέφυρα!

Ως μέλη της εγκληματικής ομάδας που είχε αρπάξει χρηματικά ποσά, κινητά, τιμαλφή και διάφορα άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των οποίων 5.000 ευρώ, συνελήφθησαν τρεις Ρομά οι δύο εκ των οποίων είναι ανήλικοι, ενώ ταυτοποιήθηκαν άλλοι δύο ανήλικοι συνεργοί τους που αναζητούνται για να συλληφθούν. Ακόμη, συνελήφθησαν οι κηδεμόνες των ανήλικων μελών της σπείρας, ένας άνδρας και δύο γυναίκες και αναζητείται μία ακόμη, καθώς κατηγορούνται για ηθική αυτουργία στα αδικήματα των παιδιών τους!

Μάλιστα, σε βάρος του ενήλικου εκκρεμούσαν ένταλμα βίαιης προσαγωγής για ζωοκλοπή, καθώς και διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ναυπλίου για ανάκληση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί και έκτιση του υπολοίπου της ποινής που του είχε επιβληθεί για ληστεία. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών που τους άσκησε δίωξεις για εγκληματική ομάδα, ληστεία, κλοπές και απόπειρες κλοπής.

Ειδήσεις σήμερα

Σοκάρει η νέα μήνυση κατά Λιγνάδη - «Με κακοποίησε όταν ήμουν λιπόθυμος και με απείλησε»

Στα άκρα η σύγκρουση για τον Κουφοντίνα: Συζητείται σήμερα το αίτημα για μεταγωγή του

Ανυποχώρητοι η Μέγκαν και ο Χάρι παρά το κλίμα... σύρραξης που δημιούργησε η συνέντευξη στην Όπρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης