Συμμορία 12 ανήλικων λήστεψε οδηγό στο Πυρί Θηβών

Συμμορία 12 ανήλικων λήστεψε οδηγό στο Πυρί Θηβών

Οι ανήλικοι χτύπησαν με γροθιές τον 72χρονο, τον απείλησαν με μαχαίρι και άρπαξαν μία τσάντα που είχε μαζί του

opke
Στιγμές τρόμου πέρασε ένας ηλικιωμένος οδηγός που αναγκάστηκε να σταματήσει κοντά στη γέφυρα στο Πυρί της Θήβας, όπου βρίσκεται ο περιβόητος καταυλισμός των Ρομά, καθώς δέχθηκε επίθεση από μια συμμορία 12 ανήλικων οι οποίοι τον χτύπησαν και τον λήστεψαν!

Το όχημα που οδηγούσε ο άτυχος 72χρονος ακινητοποιήθηκε εξ αιτίας κυκλοφοριακής συμφόρησης λόγω των έργων που γίνονται στο σημείο και οι ανήλικοι Ρομά βρήκαν ευκαιρία να τον περικυκλώσουν αιφνιδιάζοντάς τον. Τον χτύπησαν με γροθιές, τον απείλησαν με μαχαίρι και άρπαξαν μία τσάντα που είχε μαζί του με μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά του έγγραφα και αντικείμενα.

Το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών κατάφεραν να συλλάβουν έναν 15χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε, ενώ ταυτοποίησαν ακόμη τέσσερις από τους ανήλικους δράστες που αναζητούνται για να συλληφθούν. Τα στοιχεία των υπολοίπων επτά διερευνώνται στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Ο 15χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ληστεία, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος δύο γυναικών που είναι μητέρες των δύο ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας τους. Η κλεμμένη τσάντα βρέθηκε από τους αστυνομικούς πεταμένη στην περιοχή χωρίς τα χρήματα, αλλά με όλα τα προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη του οχήματος και του αποδόθηκε.


Ειδήσεις σήμερα: 

Εξωτικές χορεύτριες προσφέρουν σέξι σόου σε σπίτια με...απολυμαντικά και μάσκα - Δείτε βίντεο

Βρετανός σκότωσε με 11 μαχαιριές την Ισπανίδα σύζυγό του αφού έκαναν σεξ στην πολυτελή βίλα τους

Ανησυχία για την πορεία του Oruc Reis - «Κόκκινη γραμμή» ο 28ος μεσημβρινός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης