Θήβα: Καταδίωξαν διαρρήκτες της Δημοτικής Αγοράς

Θήβα: Καταδίωξαν διαρρήκτες της Δημοτικής Αγοράς

Δύο από τους διαρρήκτες συνελήφθησαν ενώ οι άλλοι δύο πρόλαβαν να το σκάσουν - Πήγαν να κλέψουν με λεία τρεις παιχνιδομηχανές

astynomia_186
Δύο εμπορικά καταστήματα που στεγάζονται στην Δημοτική Αγορά της Θήβας διέρρηξαν μέσα σε λίγα λεπτά τέσσερις Έλληνες, άρπαξαν από το εσωτερικό τους χρηματικά ποσά και διέφυγαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όμως, τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είχαν την περιγραφή του οχήματος από το Κέντρο Επιχειρήσεων και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν. Οι δράστες ανέπτυξαν ταχύτητα προσπαθώντας αποφύγουν τον έλεγχο, αλλά οι μοτοσικλετιστές τους καταδίωξαν και κατάφεραν να τους εγκλωβίσουν με τη συνδρομή αστυνομικών της Ασφαλείας και του τμήματος Θηβών.

Δυο από τους κακοποιούς πρόλαβαν να βγουν από το όχημα και να εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι, ενώ οι άλλοι δυο συνεργοί τους ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Στην κατοχή του ενός βρέθηκε μέρος από τα κλεμμένα χρήματα, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητό τους. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που τους άσκησε δίωξη για κλοπές από κοινού, ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί τους, ένας Έλληνας και ένας αγνώστων στοιχείων.

Ξάφρισαν Playstation από μαγαζί στην Θήβα

Ευχαριστήθηκαν… παιχνίδι στο Playstation ένας άνδρας και μία γυναίκα που, μαζί με έναν ακόμα συνεργό τους τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται, είχαν κλέψει το μεσημέρι της 12ης Οκτωβρίου τρεις παιχνιδομηχανές συνολικής αξίας 847 ευρώ από ένα εμπορικό κατάστημα στη Θήβα! Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του ζευγαριού, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Ειδήσεις σήμερα

Αγωνία για την Αττική: Όλο και αυξάνονται τα κρούσματα - Στο 63% η πληρότητα των ΜΕΘ

Καιρός: Υποχώρησαν τα έντονα φαινόμενα - Ήλιος με «δόντια» στις περισσότερες περιοχές

Φοιτητικό συλλαλητήριο στην Αθήνα - Κόντρα για τις δηλώσεις Συρίγου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης