Παράταση τουλάχιστον μιας εβδομάδας ή ακόμη και δύο, του lockdown στην Αττική «έδειξε» ο καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας Ιατρική Σχολή Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων Υπουργείου Υγείας, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου. Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι ίσως απαραίτητο η Αττική να έχει παράταση των αυστηρών μέτρων για μια εβδομάδα», ενώ σήμερα θα συνεδριάσει ξανά η επιτροπή των ειδικών, ώστε να συζητηθεί το θέμα.
Ιδιαίτερα ανήσυχος εμφανίστηκε για την πίεση του Συστήματος Υγείας, επισημαίνοντας ότι δεν είναι ο αριθμός των καθημερινών κρουσμάτων που απασχολεί τους ειδικούς, αλλά η κλινική εικόνα των ασθενών και όσοι χρειάζονται νοσηλείες. Άλλωστε, όπως είπε έχουν αυξηθεί, ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του και για την εστία κρουσμάτων που εντοπίζονται σε ευαίσθητες δομές.
Επιπλέον, ο κ. Χατζηχριστοδούλου, σημείωσε ότι πρέπει ακόμη και μετά τον εμβολιασμό να υπάρξει πολλή προσοχή. Για τον λόγο αυτό, τόνισε ότι μέχρι να υπάρξει μια καλύτερη επιδημιολογική εικόνα πρέπει να συνεχιστεί η τήρηση και εφαρμογή των μέτρων, ακόμη και από όσους έχουν ήδη λάβει το εμβόλιο. «Δεν σημαίνει κάναμε το εμβόλιο σταματάμε να φοράμε τη μάσκα», είπε χαρακτηριστικά.
Όσον αφορά τις μεταλλάξεις, επιβεβαίωσε ότι η βρετανική έχει μεγαλύτερο μέλος μεταδοτικότητας. Όπως εξήγησε, «είναι πιο μεταδοτική κατά 35-40%, αυτό έχει ξεκαθαριστεί».
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.