Αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου (ΘΕΜΑ 104.6):  Αν πάμε σε γενικό Lockdown χωρίς μέτρα, το 50% των επιχειρήσεων θα κλείσει

Αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου (ΘΕΜΑ 104.6):  Αν πάμε σε γενικό Lockdown χωρίς μέτρα, το 50% των επιχειρήσεων θα κλείσει

Συμπληρώνοντας πως αρκετά λουκέτα ήδη τα βλέπουμε γύρω μας 

kosmosmagazia
Δύσκολη χαρακτήρισε την κατάσταση με το click away για το εμπόριο ο αντιπρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αθηνών Νίκος Κουγιουμτζής.

Οι επιχειρήσεις οι οποίες διαθέτουν δομημένο e shop κατάφεραν να δουλέψουν, κάτι που φάνηκε και κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, είπε ο κ. Κουγιουμτζής, οι υπόλοιπες επιχειρήσεις «προσγειώθηκαν σε πενιχρά αποτελέσματα, δεν ήταν κάτω από το 10% του τζίρου σε σχέση με πέρυσι».

Δύσκολο μήνα χαρακτήρισε τον Φεβρουάριο ο αντιπρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Αθηνών, λέγοντας πως οι επιχειρήσεις θα προσπαθήσουν, καθώς διανύουμε και την εκπτωτική περίοδο και οι σχέσεις ποιότητας – τιμής βρίσκονται σε καλό επίπεδο, προσθέτοντας ότι ο εμπορικός σύλλογος έχει στείλει επιστολή στον αρμόδιο υπουργό για επέκταση του click in a shop και σε άλλους κλάδους του λιανεμπορίου.

Τέλος ο κ. Κουγιουμτζής σχολιάζοντας την έρευνα της ΓΣΕΒΕΕΕ και την πρόβλεψη για το μέλλον του εμπορίου και της εστίασης, είπε πως αν πάμε σε ένα γενικό lockdown και δεν ληφθούν περαιτέρω μέτρα, τότε δυστυχώς, το 50% των επιχειρήσεων οδηγείται σε λουκέτο, συμπληρώνοντας πως αρκετά λουκέτα ήδη τα βλέπουμε γύρω μας και στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας.



Ειδήσεις σήμερα: 

Φονική πλημμύρα στον Εβρο: Εικόνες μεγάλης καταστροφής - Εθνικό πένθος για τον πυροσβέστη

Όλες οι αλλαγές στα ΑΕΙ - Πώς θα λειτουργεί η Πανεπιστημιακή Αστυνομία

Τι θα ισχύσει για την πρόωρη συνταξιοδότηση μετά το 2022
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης