Ημαθία: Διαρρήκτης με πλούσια δράση συνελήφθη

Ημαθία: Διαρρήκτης με πλούσια δράση συνελήφθη

Είχε «ριμάξει» την ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας μέσα σε τρεις μήνες - Συνελήφθη διαρρήκτης και στα Χανιά

Hmathia-diarriktis
Πολύπλευρη δραστηριότητα, αλλά πάντα παράνομη και συχνά με συνεργούς, είχε αναπτύξει ένας Έλληνας με «ειδικότητα» στις διαρρήξεις, ο οποίος εντοπίστηκε σε περιοχές της Ημαθίας μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, τα ξημερώματα της Κυριακής ο δράστης είχε παραβιάσει δύο καταστήματα στην Ημαθία από τα οποία είχε κλέψει συνολικά 370 ευρώ, ενώ το μεσημέρι της ίδιας ημέρας διευκόλυνε στην διαφυγή της μία γυναίκα συνεργό του, η οποία αγκάλιασε στον δρόμο έναν άνδρα και του «βούτηξε» ένα πορτοφόλι με 400 ευρώ και τραπεζικές κάρτες!

Στην πορεία της έρευνας διαπιστώθηκε ότι μαζί με άγνωστους συνεργούς του, από τον Αύγουστο ως και τον Οκτώβριο, είχε διαρρήξει ένα κατάστημα, τα γραφεία ενός συλλόγου, ένα σπίτι και την αποθήκη ενός άλλου σπιτιού σε διάφορες περιοχές της Ημαθίας και είχε αρπάξει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας άνω των 3.000 ευρώ. Μέσα στο όχημα που χρησιμοποιούσε και κατασχέθηκε, βρέθηκαν γάντια και διαρρηκτικά εργαλεία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές.

Διέρρηξε επιχείρηση στα Χανιά και έκλεψε 300 ευρώ

Από την αξιοποίηση στοιχείων που βρέθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας σε μια επιχείρηση στα Χανιά όπου είχε γίνει διάρρηξη το απόγευμα της Δευτέρας, προέκυψε ότι δράστης ήταν ένας αλλοδαπός ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης. Μάλιστα, δεν είχε ξοδέψει ούτε δεκάρα από το κλεμμένο ποσό, το οποίο αποδόθηκε ακέραιο στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδήσεις σήμερα

Αγωνία για τη δεύτερη μέρα τηλεκπαίδευσης μετά τα προβλήματα στις συνδέσεις

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Ισχυρές βροχές από τα νότια-Έρχονται χιόνια

Το σχόλιο της Αλεξίας Έβερτ για τους τους διαδηλωτές - «κατσαρίδες» που την έθεσε εκτός δήμου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης