Βόλος: Έπιασαν διαρρήκτες και εξιχνίασαν... ληστεία σε καφετέρια

Βόλος: Έπιασαν διαρρήκτες και εξιχνίασαν... ληστεία σε καφετέρια

Ο ένας από τους νεαρούς συλληφθέντες ήταν αυτός που είχε καταγραφεί σε οπτικό υλικό να ληστεύει την καφετέρια στις 23 Οκτωβρίου

peripoliko
Αστυνομικοί της Ασφάλειας που έκαναν νυχτερινή περιπολία στην περιοχή Παλιά του Βόλου συνέλαβαν επ' αυτοφώρω δύο νεαρούς Αλβανούς που παραβίαζαν μια παιχνιδομηχανή έξω από ένα κατάστημα, αλλά χωρίς να το ξέρουν είχαν πια στα χέρια τους και τον ληστή μιας καφετέριας!

Οι δράστες ηλικίας 20 και 23 χρόνων δεν προέβαλαν αντίσταση και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν κέρματα αξίας 850 ευρώ που είχαν αρπάξει από τον κερματοδέκτη της παιχνιδομηχανής, καθώς και τα διαρρηκτικά τους εργαλεία. Ωστόσο, όταν προσήχθησαν στην Ασφάλεια, διαπίστωσαν ότι ο 20χρονος ήταν αυτός που είχε καταγραφεί σε οπτικό υλικό να ληστεύει μια καφετέρια στις 23 Οκτωβρίου!

Αμέσως κλήθηκε η 50χρονη υπάλληλος του καταστήματος, την οποία είχε απειλήσει ζητώντας τις εισπράξεις και τελικά του έδωσε 40 ευρώ. Η γυναίκα αναγνώρισε το νεαρό ληστή και εκείνος παραδέχτηκε ότι την λήστεψε και της ζήτησε συγγνώμη! Οι δυο Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, που τους άσκησε δίωξη για κλοπή και παρέλαβε την δικογραφία για την ληστεία σε βάρος του 20χρονου, ο οποίος παραπέμφθηκε στο ανακριτή για να απολογηθεί.


Ειδήσεις σήμερα: 

Πέτσας για αποκαλύψεις Καλογρίτσα: Γνώριζε ο Τσίπρας τις δοσοληψίες Παππά; - Να τον αποπέμψει σήμερα κιόλας

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Πώς ανακοίνωσε ο Ομπάμα τον θάνατο του Μπιν Λάντεν και πώς ο Τραμπ του Μπαγκντάντι!

Η Μόσχα κατηγορεί τις ΗΠΑ για παρέμβαση στην εξωτερική πολιτική της Κύπρου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης