Όλο και περισσότερες ανήλικες Ρομάστην Πάτρα καταφεύγουν στην πορνεία για να εξασφαλίσουν «χαρτζιλίκι» και δεν είναι λίγοι οι ηλικιωμένοι που δεν διστάζουν να εκμεταλλευτούν την «προσφορά», χωρίς να προβληματίζονται από την μικρή ηλικία των κοριτσιών.
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν πληροφορίες για έναν 67χρονο ο οποίος σύχναζε στα υπαίθρια στέκια του παράνομου αγοραίου έρωτα αναζητώντας ανήλικα κορίτσια για να ικανοποιήσει τις ορέξεις του και τον παρακολούθησαν διακριτικά. Έτσι, τον τσάκωσαν επ' αυτοφώρω να ασελγεί σε μια ανήλικηΡομά και του πέρασαν χειροπέδες.
Ο ηλικιωμένος παιδεραστής παραδέχθηκε ότι είχε δώσει στην ανήλικη 20 ευρώ για να απολαύσει τις ερωτικές «υπηρεσίες» της κι έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου επ' αμοιβή με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ και σε βάρος του κοριτσιού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αγοραίου έρωτα και των σχετικών υγειονομικών διατάξεων.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.