Θεσσαλονίκη: Δραπέτης φυλακών εντοπίστηκε και συνελήφθη στον Εύοσμο

Θεσσαλονίκη: Δραπέτης φυλακών εντοπίστηκε και συνελήφθη στον Εύοσμο

Ο 36χρονος είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί τον Ιανουάριο του 2019 από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας

xeiropedes
Συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή του Ευόσμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ένας 36χρονος αλλοδαπός, δραπέτης φυλακών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων που γίνονται καθημερινά από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε Ι.Χ. αυτοκίνητο με συνοδηγό τον 36χρονο και οδηγό 49χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοχή του 36χρονου ένα πυροβόλο όπλο με φυσίγγια, δύο πλαστά χαρτονομίσματα των δέκα ευρώ και ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, καθώς και μία άδεια ικανότητας οδήγησης με στοιχεία έτερου ατόμου, για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια τέλη Απριλίου.

Επιπλέον, εντός του οχήματος ιδιοκτησίας του 49χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα ένα ψεύτικο πλαστικό όπλο και δύο μαχαίρια πρόσφορα για άμυνα και επίθεση.

Σημειώνεται ότι ο 36χρονος είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί τον Ιανουάριο του 2019 από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης για διακεκριμένες κλοπές.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Ειδήσεις σήμερα:

Ακάρ: Θα κάνουμε αυτό που θα χρειαστεί για να προστατεύσουμε τα πλοία μας

«Στο σκαμνί» οι υπεύθυνοι e-shop που πούλαγαν... αέρα

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έβαλε τα κλάματα και ζήτησε συγγνώμη από τους Βορειοκορεάτες - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης