Σε βάρος του φυγόποινου εκκρεμούσε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών
Μάνος Τσαγκαράκης
Ένας τυχαίος έλεγχος που έγινε από τους αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης σε έναν Έλληνα ο οποίος κυκλοφορούσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στη Λαμία, αποκάλυψε ότι είχε καταδικαστεί για βιασμό με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λιβαδειάς!
Σε βάρος του φυγόποινου εκκρεμούσε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταχθεί σε κατάστημα κράτησης για να την εκτίσει.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.