Ειδικότερα, μετά την αποχώρηση της κυρίας Λαϊνιώτη, σύμφωνα με το καταστατικό της Ένωσης, πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία μεταξύ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου προκειμένου να εκλεγεί νέος πρόεδρος.
Κατά την ψηφοφορία ο εφέτης Παναγιώτης Δανιάς έλαβε 4 ψήφους έναντι 3 που έλαβε ο γενικός γραμματέας της Ένωσης εφέτης Βασίλης Φαϊτάς.
Κατόπιν αυτών, νέος πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών εξελέγη ο κ. Δανιάς.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών