Αυτή την ώρα, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται ομαλά.
Η αυξημένη κίνηση και το μεγάλο μποτιλιάρισμα είχε σημειωθεί στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, έπειτα από τροχαίο ατύχημα στο ύψος στο Δαφνί.
Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία μια νταλίκα είχε συγκρουστεί με ένα μικρό φορτηγάκι, ενώ κλειστές είχαν παραμείνει η μεσαία και η δεξιά λωρίδα, και κινούνταν μόνο η αριστερή.
Συγκεκριμένα, η κίνηση που είχε προκαλέσει το τροχαίο εκτεινόταν λίγα μέτρα μετά τα Ελληνικά Πετρέλαια Ασπροπύργου μέχρι το κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων Σκαραμαγκά, και στη λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την Ορφέως, λίγα μέτρα μετά το Aqua Fun Park, έως το Άλσος Δαφνίου.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη