Η ατομική έκθεση του Κωστή Δαμουλάκη με τίτλο «Urban Life» διοργανώνεται σε συνεργασία με τον καλλιτέχνη και τις ανεξάρτητες εικαστικές συμβούλους Μαρία Μιγάδη και Αναστασία Ορφανίδου καθώς και τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, με τη χορηγία του Ιδρύματος Κομνηνός.
Συνεχίζοντας τη σειρά δράσεων του Ιδρύματος που αποσκοπούν στη στήριξη νέων δημιουργών, η έκθεση προσδοκά να φέρει το κοινό σε επαφή με μία ολοκληρωμένη παρουσίαση της έως τώρα πορείας του καλλιτέχνη, από τα χρόνια της μαθητείας του στην Σχολή Καλών Τεχνών της Θεσσαλονίκης έως σήμερα.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές και αξέχαστες στιγμές.