Η φάση που μία εφημερίδα μπέρδεψε τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Άλεκ Μπάλντουιν!

Η φάση που μία εφημερίδα μπέρδεψε τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Άλεκ Μπάλντουιν!

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός υποδύεται τόσο επιτυχημένα τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, που κατάφερε να μπερδέψει μία εφημερίδα 

Η φάση που μία εφημερίδα μπέρδεψε τον Ντόναλντ Τραμπ με τον Άλεκ Μπάλντουιν!
Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με τον
Άλεκ Μπάλντουιν που έχει αναλάβει να τον μιμείται στην εκπομπή “Saturday Night Live”. Είχε φροντίσει εγκαίρως να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στον αγαπημένο του δημόσιο χώρο, το Twitter. Έχοντας ήδη εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Τραμπ στις αρχές Δεκεμβρίου έσπευσε να μοιραστεί την άποψή του με τους ακολούθους του στη δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Μόλις προσπάθησα να παρακολουθήσω το Saturday Night Live - δεν βλέπεται! Είναι εντελώς προκατειλημμένο, καθόλου αστείο και η μίμηση του Μπάλντουιν δεν μπορεί να είναι χειρότερη. Θλιβερό», ήταν το σχόλιό του.
Κλείσιμο

Την αποστροφή του μοιράστηκε προφανώς η κουστωδία του, καθώς και περίπου 116 χιλιάδες χρήστες που έκαναν like στο tweet. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος φαίνεται πως έχει εντελώς διαφορετική άποψη. Ο Μπάλντουιν έχει καταφέρει ξανά να τραβήξει τους προβολείς πάνω του με αυτόν τον ρόλο και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο: τα μονίμως σουφρωμένα χείλη, η περούκα-φλοκάτη, το μέικ-απ και η παιδαριώδης σχεδόν φωνή του σε συνδυασμό με τις εξωφρενικές ατάκες (σήμα-κατατεθέν του νέου προέδρου) σε κάνουν να νιώθεις ότι βλέπεις στην οθόνη τον νέο ηγέτη των ΗΠΑ.



Και επειδή ο Μπάλντουιν έχει γίνει φτυστός ο Τραμπ, ε, μία σχετική παρεξήγηση θα μπορούσε να συμβεί και στα καλύτερα σπίτια. Μία εφημερίδα από τον Άγιο Δομίνικο, η “El Nacional”, αποφάσισε να βάλει σε ένα άρθρο της τις φωτογραφίες του πρωθυπουργού του Ισραήλ και του προέδρου των ΗΠΑ για ένα θέμα σχετικά με τις διμερείς σχέσεις. Τον Νετανιάχου τον πέτυχε. Τον Τραμπ, όχι τόσο… Και αυτό γιατί έβαλε μία φωτογραφία από τον Μπάλντουιν να μιμείται τον Τραμπ!

Όλα αυτά έγιναν στο φύλλο της Παρασκευής 10 Φεβρουαρίου. Σίγουρα προκλήθηκε αμηχανία στην αρχισυνταξία, σίγουρα έπεσαν κάποια μπινελίκια και τελικά η εφημερίδα ζήτησε επίσημα συγγνώμη «από τους αναγνώστες και από όσους ένιωσαν ότι επηρεάστηκαν από την έκδοση». Σίγουρα θα χρειαστούμε μία επανάληψη ενός τέτοιου λάθους, αυτή τη φορά με τον Σον Σπάισερ και τη Μελίσα ΜακΚάρθι που ανέλαβε να τον υποδυθεί πριν από μία εβδομάδα, αφήνοντάς μας άφωνους με την απίστευτη μίμηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης