Μια λίστα ελαιόλαδων στο τραπέζι σου!

Μια λίστα ελαιόλαδων στο τραπέζι σου!

Ο Παναγιώτης Μαγγανάς, ο δημιουργός της φίρμας Peskesi που αντιπροσωπεύει μια ολοκληρωμένη πρόταση στο χώρο του τουρισμού και της γαστρονομίας πήρε την πρωτοβουλία να φέρει στο εστιατόριο με τα κρητικά εδέσματα την πρώτη στα χρονικά λίστα ελαιόλαδων, TOP 10 EVOO in gastronomy.

olive_ar
Ο Παναγιώτης Μαγγανάς, ο δημιουργός μιας ολοκληρωμένης πρότασης για τον επίμονο ταξιδιώτη της εποχής μας – που ξεκινά από τα προϊόντα που έρχονται καθημερινά στη πόλη από το ιδιόκτητο αγρόκτημα στο Χαρασό (27 χιλιόμετρα απόσταση από το Ηράκλειο) και φθάνει μέχρι το πιάτο αλλά και το ποτήρι του πελάτη στο εστιατόριο του στο κέντρο του Ηρακλείου- είναι πάντα έτοιμος για το επόμενο βήμα. Εκείνο το βήμα που αποδεικνύει πάντα ότι το Peskesi -ο οργανισμός με την ενιαία ταυτότητα- βρίσκεται σταθερά στη πλευρά της πρωτοπορίας.

Δεν έχει καν συμπληρωθεί 24ωρο που ο Παναγιώτης ανέβασε στο fb μια ανάρτηση συνοδευόμενη από φωτογραφίες. Οι τελευταίες λόγω των γενικευμένων προβλημάτων προβολής και προώθησης που υπήρχαν στο μέσο δεν εμφανίστηκαν παρά ώρες μετά.

Η ανάρτηση του είχε να κάνει με μια νέα πρωτοβουλία. «Η πρώτη Olive Oil List εστιατορίου είναι γεγονός!!! Το Peskesi σας παρουσιάζει την λίστα ελαιολάδων , TOP 10 EVOO in gastronomy, και σας προτείνει το ιδανικό ταίριασμα με συνταγές του τόπου μας .

Η καλύτερη στιγμή για να ανακαλύψουμε το πολυτιμότερο γαστρονομικό προϊόν είναι ΤΩΡΑ .

evoo
Κλείσιμο






Καλή απόλαυση!!!».

Ο Παναγιώτης πιστεύει στο λάδι του τόπου του και το αποδεικνύει με την πρωτοβουλία του αυτή που φέρνει τα καλύτερα έξτρα παρθένα ελαιόλαδα στο τραπέζι του πελάτη στο εστιατόριο της Οδού Καπετάν Χαραλάμπη. Και αυτό μόνο για αρχή! Υπάρχει συνέχεια που υπερβαίνει τα όρια του εστιατορίου Peskesi και δημιουργεί τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη συγκρότηση μιας ευρύτερης τάσης που θα αποδίδει στο ελαιόλαδο τα δέοντα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο πελάτης θα έχει πλέον την δυνατότητα δίπλα στη λίστα κρασιών να έχει και μια λίστα λαδιών. Και μάλιστα, εκτός από την λίστα και έναν ειδικό για να μιλήσει για τα λάδια που περιλαμβάνει η λίστα , για τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά τους, για τα «ταιριάσματα» τους με τα πιάτα του μενού κλπ. Αλλά, ο πελάτης δεν θα είναι απλώς και μόνο ένα παθητικός δέκτης αλλά συμμέτοχος στην εμπειρία. Θα μπορεί να δοκιμάζει, αλλά και να επιλέξει το λάδι που θα μπει στη σαλάτα του ή θα ραντίσει το ψητό του κρέας. Επιπλέον, μπορεί να αγοράζει το λάδι ή τα λάδια της αρεσκείας του.



evo1






Έτσι, η πρώτη Olive Oil List εστιατορίου θα έρθει να δώσει την δυνατότητα σε έξτρα παρθένα ελαιόλαδα της Κρήτης να έρθουν στο προσκήνιο να συζητηθούν, να προβληθούν και να προωθηθούν μέσα από μια πολύ συμβατή διαδικασία. είναι γεγονός!!! Και αυτή η δυνατότητα παρέχει στον παραγωγό και το προϊόν του και μια αναπτυξιακή/ παραγωγική και δημιουργική προοπτική.

Με λίγα λόγια, όπως η λίστα των κρασιών έδωσε ευκαιρίες στην αγορά και στους οινοποιούς με τις δημιουργίες τους, έτσι και η λίστα των ελαιολάδων θα συνεισφέρει στην περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση των προϊόντων αλλά και στην οικονομική αποτύπωση της.

Το στοίχημα είναι μπροστά. Το Peskesi και ο Παναγιώτης Μαγγανάς με την πρωτοβουλία τους να εισάγουν και να εντάξουν στη καθημερινή λειτουργία του εστιατορίου την λίστα ελαιολάδων , TOP 10 EVOO in gastronomy τόλμησαν και πήραν το ρίσκο. Το πεδίο είναι ανοικτό και ελεύθερο για την καθιέρωση της σε όλη την αγορά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης