Ο Λόκι και ο Dr House μαζί στη μικρή οθόνη

Ο Λόκι και ο Dr House μαζί στη μικρή οθόνη

Ο Τομ Χίντλστον και ο Χιου Λόρι ενώνουν τις δυνάμεις τους στη νέα κατασκοπευτική σειρά για το BBC και το AMC

Ο Λόκι και ο Dr House μαζί στη μικρή οθόνη
Η κινηματογραφική καριέρα του Τομ Χίντλστον
πάει εξαιρετικά για τον ίδιο, ειδικά χάρη στην αναγνωρισιμότητα που κέρδισε από τον ρόλο του ως Λόκι στις ταινίες του Θωρ και των Εκδικητών. Τώρα, ο 35χρονος Άγγλος ηθοποιός αποφάσισε να κάνει ένα πέρασμα και από τη μικρή οθόνη. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην κατασκοπευτική μίνι σειρά έξι επεισοδίων με τίτλο “The Night Manager”.

Η νέα παραγωγή που θα προβληθεί στο BBC (Βρετανία) και το AMC (ΗΠΑ) βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του
Τζον Λε Καρέ
Κλείσιμο
, ενός από τους σημαντικότερους σύγχρονους Άγγλους συγγραφείς κατασκοπείας, ο οποίος είχε μάλιστα συνεργασία και με τις αγγλικές μυστικές υπηρεσίες. Ορισμένες από τις πιο γνωστές ταινίες που βασίζονται σε βιβλία του είναι ο «Κατάσκοπος που γύρισε απ' το κρύο», ο «Επίμονος κηπουρός», το «Κι ο κλήρος έπεσε στον Σμάιλι» και το πιο πρόσφατο «Ο Νο1 καταζητούμενος», με πρωταγωνιστή τον πρόωρα χαμένο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν.



Η σειρά αφηγείται την ιστορία ενός πρώην Βρετανού στρατιώτη και νυν νυχτερινού μάνατζερ ενός ξενοδοχείου στην Ευρώπη (Χίντλστον), ο οποίος στρατολογείται από τις μυστικές υπηρεσίες για να διεισδύσει στο δίκτυο ενός λαθρεμπόρου όπλων. Μία ακόμη έκπληξη κρύβεται πίσω από το όνομα που υποδύεται αυτόν τον κακοποιό: πρόκειται για τον Χιου Λόρι, γνωστό και ως Dr House.

Σύμφωνα με τον παραγωγό Στίβεν Γκάρετ η σειρά θα είναι ουσιαστικά ένα θρίλερ που θα επικεντρώνεται στη σχέση μεταξύ των δύο βασικών ηρώων. Η επιλογή να γίνει τελικά το “The Night Manager” σειρά και όχι ταινία έχει να κάνει με την αδυναμία να συμπυκνωθεί η ιστορία στη χρονική διάρκεια ενός φιλμ. Η σειρά, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον προσεχή Απρίλιο γυρίστηκε στη Βρετανία, την Ελβετία, το Μαρόκο και την Ισπανία μέσα σε 75 ημέρες, 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης