anastasiadis_themos

Ξύπνα, Αττίλας 3: Ο Τσίπρας έδωσε τα Ιμια στην Τουρκία

Θέμος Αναστασιάδης

Μήπως κατεβάζουν τις σημαίες προκαταβολικά και από τα άλλα νησιά για να τα δώσουν κι αυτά;

Παρεμπιπτόντως, για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμα, η κυβέρνηση Τσίπρα παραχώρησε ήδη τα Ιμια στην Τουρκία, αλλά δεν φταίει αυτή, φταις εσύ! Γιατί; Ξέρεις αλλά... δεν ομολογείς, όπως ο άγρια δολοφονημένος από ασύδοτους... απλούς διαρρήκτες Αλέξανδρος Σταματιάδης φταίει, κατά την κυβέρνηση, επειδή... αντιστάθηκε, αντί να κάνει ότι κοιμάται, όπως συστήνει επισήμως η ΕΛ.ΑΣ. Ετσι και ενώ οι Τούρκοι διακηρύττουν ότι τα Ιμια είναι δικά τους, οι Συριζαίοι πολύ υπεύθυνα και ψύχραιμα δεν αντιδρούν καν, απαγορεύοντάς μας μάλιστα να σηκώνουμε τη σημαία μας στα ακριτικά νησιά. Κι αυτό για το καλό σου, για να μην προκαλείς ταχεία «γκριζοποίηση» του Αιγαίου, όπως κατηγορούν τα τρία Ελληνόπουλα που σήκωσαν τη γαλανόλευκη σε ελληνικό έδαφος!!! Οχι επειδή έτσι τους ήρθε, αλλά προς τιμήν του αδικοχαμένου σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, θύματος της τουρκικής επιθετικότητας, για τον οποίο οι ίδιοι ψευτοαριστεροί βρέθηκαν να πουν πως φταίει το γεγονός ότι συνεχίζουμε τη... διαμάχη για τον εναέριο χώρο μας! Η κοινή συνισταμένη, αν δεν κάνω λάθος, είναι παραπάνω από προφανής: για την κυβέρνηση Τσίπρα για όλα φταίνε οι Ελληνες. Κι ας μας παίρνουν τα νησιά. Κι ας μας σφάζουν οι φονιάδες μες στα σπίτια μας, από τα πιο ερημικά χωριά μέχρι την Κηφισιά. Για όλα φταίνε οι Ελληνες! Την ώρα που επισήμως συντελείται ο «Αττίλας 3» και εκχωρούνται τα Ιμια στην Τουρκία, αμφισβητείται από την ίδια μας την κυβέρνηση το δικαίωμα να υψώνουμε την ελληνική σημαία.
Μήπως με αυτό τον τρόπο την αφαιρούμε προκαταβολικά; Μήπως ακολουθούν κι άλλα νησιά; Αλλά ούτε μιλιά για το ότι Ελληνες μουσουλμάνοι που νιώθουν, λέει, Τούρκοι, σηκώνουν τη... σημαία της δήθεν ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης και φωτογραφίζονται κιόλας.

Αυτούς τους έψεξε κανείς; Βγήκε από οποιονδήποτε εισαγγελέα εντολή έρευνας; Σιγά μην έβγαινε! Και ζουν εδώ, στην Ελλάδα, ανάμεσά μας. Ενώ εμείς αυτό που κάνουμε είναι να κυνηγάμε τα τρία παιδιά από τους Φούρνους... Μια μέρα προτού χάσει τελικά τη μάχη με τη ζωή ο Αλ. Σταματιάδης, ο διαβόητος Παρασκευόπουλος, χάρη στον οποίο βγήκαν και εξακολουθούν να απελευθερώνονται από τις φυλακές εκατοντάδες στυγεροί ποινικοί, δήλωνε δημόσια ότι ο νόμος του βοήθησε στη μείωση της εγκληματικότητας! Και δεν σηκώθηκαν και οι πέτρες να τον πλακώσουν. Την ίδια ώρα καταρρέει η δήθεν ανθρωπιστική μεταναστευτική πολιτική ΣΥΡΙΖΑ, με τις στρατιές των ποικιλώνυμων προσφύγων -και λαθρομεταναστών- να αμολιούνται ελεύθερες και απελπισμένες σε όλη την ελληνική επικράτεια. Κάτι που είναι ίσως καλό για τα νησιά μας που έχουν μετατραπεί σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά συνολικά πολύ κακό για όλο τον πληθυσμό! Ομως και γι’ αυτό υποθέτω πως έτσι και ξεσηκωθεί ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη, που ευτυχώς είναι και πιο θερμόαιμος, θα φταίει και πάλι ο Ελληνας, που είναι... ρατσιστής! Μέχρι να σφάξουν και την επόμενη γιαγιά, μέχρι να βιάσουν κάνα παιδί, τώρα που... κάθε πόλη και Μόρια, κάθε χωριό και συμμορία!!!
Παρεμπιπτόντως, δώσανε τα Ιμια στην Τουρκία και έχουμε «Αττίλα 3».

Κι εσύ, αναλυτή μου, κάθεσαι και μας λες αν θα παραταθεί για δύο μήνες ακόμα ή όχι η κοροϊδία Τσίπρα, ότι δήθεν πάμε για καθαρή έξοδο, την ώρα που μέχρι και ο Φίλης ομολόγησε δημοσίως ότι επί των ημερών τους η σύνταξη των 750 ευρώ, από το 2019 θα πάει στα 450 και κατέβαινε!!! Τουλάχιστον όμως επιτράπηκε η αναδοχή και η υιοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια!!! Και επειδή ακούω κάτι αντιδράσεις από την Εκκλησία και άλλους κοινωνικούς φορείς, να είναι προσεκτικοί γιατί θα διωχθούν βάσει του νέου ποινικού κώδικα επειδή προωθούν τη ρατσιστική ιδεολογία. «Καθυστερημένοι» Ελληνάρες. Γιατί δεν παραδειγματίζονται από άλλες πολιτισμένες χώρες όπως η Γερμανία και η Δανία, όπου συζητείται σοβαρά η νομιμοποίηση της παιδεραστίας αλλά και το... σύμφωνο συμβίωσης με τετράποδα; Βεβαίως μόνο τετράποδα μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι ο Τσίπρας έδωσε τα Ιμια στην Τουρκία και έχουμε «Αττίλα 3».

Υποστολή της σημαίας, νομιμοποίηση της εγκληματικότητας, φτωχοποίηση του λαού, διάλυση των όποιων θεσμών είχαν απομείνει για να μας κρατάνε ενωμένους ως Ελληνες. Και όλα αυτά για να τα χάσουμε και να μην έχουμε τη δύναμη να αντιδράσουμε στο ξεπούλημα της εδαφικής μας ακεραιότητας και τον «Αττίλα 3». Το γράψαμε εδώ ακριβώς πριν από τρεις-τέσσερις μήνες ότι κάτι συμβαίνει με τα Ιμια και τώρα οι Τούρκοι το είπαν και επισήμως: «Είναι δικά μας και το έδαφος και ο εναέριος και ο θαλάσσιος χώρος»!!! Η ελληνική απάντηση; «Σοβαρευτείτε»!... Ναι, αυτή ήταν η επίσημη αντίδραση στην τουρκική πρόκληση. Ούτε καν τα προβλεπόμενα διαβήματα. «Παραλογίζονται», είπε η κυβέρνηση. Συγγνώμη, αλλά αυτοί έχουν περικυκλώσει τα νησιά, Ελληνας δεν τολμάει να πατήσει το πόδι του σ’ αυτά, αλλά ούτε και στις βραχονησίδες, άρα τους βρίσκω ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΥΣ... Dead serious, για να αμερικανολογούμε. Συγχρόνως το ΝΑΤΟ δηλώνει ότι είναι διμερές ζήτημα και η Αθήνα του Τσίπρα (Τζανακόπουλος: «Δεν δίνουμε στο πεδίο του ΝΑΤΟ τη μάχη μας, αλλά στους ευρωπαϊκούς θεσμούς») ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ, εγκαταλείποντας πάγια εθνική πολιτική σαράντα ετών, ότι δεν μπορούν να συμβαίνουν αυτά μεταξύ εταίρων της Συμμαχίας. Κι όμως, επί ΣΥΡΙΖΑ το δέχεται. Μήπως αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι ο Τσίπρας συμπράττει ουσιαστικά, ίσως και βάσει μυστικής συμφωνίας, στην παράδοση τμήματος του Αιγαίου και σε εφ’ όλης της (δικής μας) ύλης διάλογο για παραχωρήσεις στην Τουρκία;

Μήπως συντελείται ήδη η μεγαλύτερη εθνική προδοσία, μετά από εκείνη των Απριλιανών στην Κύπρο; Χούντα τότε αλλά, όπως και να ονομάζεται το σημερινό ψευδοαριστεροδεξιό καθεστώς, το ζήτημα είναι ένα: οι Τούρκοι κερδίζουν κι εμείς χάνουμε ξανά. Αποφασίζει μια τεχνητή μειοψηφία με κοινοβουλευτικό μανδύα κόντρα στη θέληση του λαού. Το απέδειξε και η περίπτωση του Facebook: η κατάλυση της δημοκρατικής διαδικασίας και η παραβίαση των ατομικών ελευθεριών γίνονται πλέον διαφορετικά. Οπως και να έγινε, σαν ηλεκτρονική δημοπρασία αυτή η εθνική προδοσία, μία είναι η ουσία: Ο Τσίπρας έδωσε τα Ιμια στην Τουρκία. Και πάει και γι’ άλλα νησιά. Ξύπνα, έχουμε σε εξέλιξη «Αττίλα 3»!

ΣΧΟΛΙΑ (68)

Θεμο απατεωνα

Τετραποδο εισαι εσυ που σερνεσαι στη σανιδα στα τεσσερα στη Θεα της μαρεβας. Παλιοαπατεωνα.

888

ΘΕΜΟ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ.ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΟΡΚ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

ianos

ΜΗΠΩΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟ;ΔΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΜΕΔΑΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ.

elGC

!!!

93% ΚΑΦΡΙΛΑ

Ε αυτά έχει Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . Εσείς το ψηφίσατε . Χαλαρώστε και απολαύστε το τώρα

anti-syriza

Το ξερετε οτι η ΕΕ μεσω γερμανικου νομου και δικαστικης αποφασης, νομιμοποιησε το γαμο μεταξυ ανηλικων 10 12 χρονων (δεν προσδιοριζεται οριο) και ενηλικων μεταναστων μουσουλμανων, νομιμοποιησε δηλαδη την πεδαιραστια και τον βιασμο , για να σεβαστει λεει τον "πολιτισμο" των λαθρομεταναστων??? Οποιος θελει μπαινει στην Ελλαδα, ας ειναι και τζιχαντιστης, δεν υπαρχει κανενας ελεγχος, και κανεις δεν απελασσεται, τα δικαιωματα των Ελληνων τα καταπατα η ιδια η κυβερνηση και η ΕΕ! Τι νοημα εχει να υπαρχει ακομη κρατος, αφου συνορα και νομοι δεν υπαρχουν, ετσι για να δουλευομαστε, η για να ακριβοπληρωνονται οι Τσιπρας Μακρον Μερκελ Γιουνκερ, που διοικουν αυταρχικα σαν δικτατορες με μειοψηφια, εναντια στη θεληση του λαου! Δεν πατε να μας βριζετε σαν ακροδεξιους οσους δεν στηριζουμε τις ξεδιαντροπες καταστροφικες αυτες κυβερνησεις, δεν καταλαβατε οτι οι συχρονοι ναζι ειναι οι τζιχαντιστες, που οι ΕΕ και οι χαζοχαρουμενοι δηθεν "ανθρωπιστες" του δηθεν "δημοκρατικου τοξου" τους παραδιδετε τα σπιτια σας τις χωρες σας την Ευρωπη, καταπολεμοντας τους μονους που τους αντιστεκονται!

Δεν πειραζει Θεμο μεγιστε!

Δεν ανησυχουμε! Θα ερθει ο Κουληςκαι θα ανακαταλαβει τα Ιμια.

Nikaia

+1000

δ

διαβάστε ανακοίνωση του Σύριζα Λέσβου πώς αποκαλεί τους Μυτιληνιούς που διαμαρτύρονται για το χάλι που υπάρχει στην πλατεία Σαπφούς και τις ιαχές των συριζοπροσφύγων και είναι πανεύκολο να κατανοήσει κανείς ότι μας μισούν

Aggeliki

Η ξεφτίλα σου δεν έχει ορια. Κατι τετοια αρθρα διαβαζουν τα αμορφωτα γίδια και πανε και βαζουνε σημαιες, ή περνάνε από μαγκια κλανια τα συνορα, δίνοντας αφορμες στους Τουρκους και οπλα. Συσσωμοι οι πολιτικοι που ΟΝΤΩΣ χειριζονται τα θεματα, ακομα και οι δικοι σου που θες να τους ξαναφερεις και καλοπληρώνεσαι γι αυτο, λενε να μην κανουνε μαλακιες γι αυτο το λόγο, εσυ το χαβά σου και το εγκλημα σου. Θα σε ρώταγα αν ντρεπεσαι που ενω δημιουργεις ο ιδιος προσφορο εδαφος στον κάθε ουγκανο, λες θεωρίες για αλλους, αλλα την τσιπα την εχεις χάσει καιρο τωρα, κατακάθι του καθικιου.

λαλα

επειδή είσαι τόσο βέβαιη, μάλλον τους είδες με τα ματάκια σου να περνάνε, άρα έχεις αργήσει πολύ να δώσεις κατάθεση στον στρατό, τις μυστικές μας υπηρεσίες κλπ ντροπή να αφήνεις εκατομμύρια αμόρφωτα γίδια και ούγκανα στην πλάνη τους ενώ μπορείς να τους διαφωτίσεις μεσσιανικά ως αυτόπτης μάρτυρας

Δημήτρης

Σύμφωνώ απολύτως ! Εύγε !

τι ρόλο παίζεις μαρή,

Οι σημαίες σε ποιό έδαφος αναρτήθηκαν;που έτσι αμόρφωτη και θρασύδειλη που είσαι,αποφάσισες να μετακινήσεις τα σύνορα της χώρας,πουσε τρέφει.Που όταν συναχώνεται ο κάθε σουλτανίσκος εσύ φταρνίζεσαι.Αντε από δω.

ΑΠΛΑ ΕΥΓΕ

ΑΠΛΑ ΕΥΓΕ

ΚΥΠΡΙΟΣ

Αμορφωτο γίδι είναι εκείνο που τρώει αριστερό σανό και διακρίνει τα εγκλήματα σε καλά και κακά, τις σφαγές σε καλές και κακές και τον ρατσισμό σε καλό και κακό αναλόγως του θύτη. 'Αντε που μετά από 40 χρόνια φροντιστήριο μάθατε ένα "ουγκ" και όντας γίδια πιστεύετε, επειδή σας το είπαν, ότι είναι επιχείρημα. Αν δεν μπορείς να βλέπεις Έλληνες να επιλέξεις μεταξύ όλων των χωρών του πλανήτη πλην Ελλάδας και Κύπρου. Δοκίμασε και μπορεί να το κατανοήσεις- τα χαζά γίδια πρέπει να βιώσουν το αυτονόητο. Τα έξυπνα γίδια το κατανοούν και πάνε εκεί που τα τραβάει το κλίμα. Τα χαζά γίδια, τα ραδίκια και τα άτομα με αντίστοιχο IQ είναι καταδικασμένα να επιμένουν να φύγει η γη και να μείνουν εκείνα...

βλάκας, γλοιώδης, ρουφιάνος με ηθικό πλεονέκτημα

συμφωνώ απόλυτα συντρόφισσα να μην δίνουμε αφορμες στους Τουρκους και οπλα, να αμφισβητούμε την τουρκικη κυριαρχία σε νησιά του Αιγαίου. για εμάς την ντόπια αριστερή διανόηση η δουλοπρέπεια απέναντι στους τούρκους και η ισλαμολαγνεια είναι βασικοί ιδεολογικοί πυλώνες. στην θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα και το Αιγαίο ανήκει στα ψαρια του. εξ αλλου δημιουργούμε κλίμα πόλωσης και έντασης στις συλλογικότητες, στους αντιεξουσιαστές, στους αλληλέγγυους, στους μουσουλμάνους συμπολίτες μας που δεν αισθάνονται καμια απειλή από την Τουρκια. και τι άλλο από αμόρφωτα γίδια και ούγκανοι είναι όλοι αυτοί που δεν αντιλαμβάνονται την ελληνοτουκική φιλία όπως την προωθούν οι τούρκοι;

@Aggeliki 23/04/2018, 15:14

Εν αντιθέσει εμένα μου αρέσει πάρα πολύ όταν ταξιδεύω με το γιωτ μου, να ξέρω αν βρίσκομαι σε Ελληνικό βραχονησί ή σε μεμετικο. Είναι υποχρέωση του κάθε άχρηστου δημοσιοθεσιτη να χαρτοσημανει τα νησιά της πατρίδας που πληρώνω ένα σκασμό φόρους. Εσύ πληρώνεις φόρους? Εσύ έχεις προσφέρει ποτέ κάτι στη μητέραΕΛΛΑΔΑ ή απλά απομυζάς όσα πιο πολλά μπορείς? Αυτή την χώρα αν δεν την αγαπάς και δεν την προστατεύεις να τσακιστείς να φύγεις.

εισαι

σιχαμερη. μου ερχεται εμετος στην ιδεα οτι μπορει να κληθω να υπερασπισω την Ελλαδα εναντιον των τουρκων επειδη η Ελλαδα περιλαμβανει ΔΥΣΤΥΧΩΣ κι ατομα σαν κι εσενα, που καθως θα τρωω τα βληματα των εισβολεων τουρκων θα με κατηγορεις σαν μιλιταριστη/φασιστα κλπ. Ευχομαι να το βρεις στα παιδια σου, ιδανικά μπροστα στα ματια σου, απο τους αγαπημενους σου τουρκους ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΨΩΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ (οχι ΣΟΥ) ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!!!!. . Αξιος ο μισθος σου, αξιος! Ενας δημοσιογραφος, ενα μεσο τολμα και λεει τα πραγματα με το ονομα τους και βγαζετε αφρους. Θα ρθει η ωρα σας ομως σιχαματα, το αιμα που κυλαει εξαιτιας σας καποια στιγμη θα εκδικηθει. Στο τελος νικαει παντα το καλο απλα ΔΥΣΤΥΧΩΣ το καλό εχει την ταση να συγχωρει τους ηττημενους, αυτο ειναι ενα λαθος που πρεπει καποια στιγμη να σταματησει. Θα το δεις μια μερα, θα το νοιωσεις στο πετσι σου και θα φταις μονο εσυ. ο μισθουλακος σου και το βρωμοκομα σου δεν θα μπορει τοτε να σε προστατευσει γιατι ο σουλτανος δεν θα νοιωθει καμμια ευγνωμοσυνη για τους προθυμους ηλιθιους, μονο τότε κοιτα να χεις την στοιχειωδη ειλικρινια (δυσκολο για βολεμενη αριστερη) να μην κατηγορησεις παλι τους αλλους ΑΛΛΑ την σιχαμενη παρτη σου. Μονο εσυ κι η συμμορια σου θα φταιτε για το κακο που θα σας βρει. Κι αλλη φορα να εισαι "απλοχερα" με τα δικα σου πραγματα (που σιγα μην εισαι! αμφιβάλλω αν εχεις δωσει στη ζωη σου εστω κι ενα ευρω σε καποιον κοινωφελη σκοπο ή ελεημοσυνη) ΟΧΙ ΜΕ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Λυπαμαι ακομη και που εχασα χρονο απ την ζωη μου να σε σχολιασω, τοσο εμετικη δουλοπρεπεια ομως δεν εχω ξαναδει, δεν αξιζει να λεγεσαι καν ανθρωπος. πειθηνιος σκλαβος στα δεσμα του για ενα μισθο. τοση πιά ξεφτιλα !!!!!????? σαν τον μαυρο γερο-υπηρετη (Σαμιουελ Τζακσον) του κτηματια (Λεοναρντο Ντικαπριο) στο Django του Ταραντινο, πιό δουλοπρεπης δουλος δεν γινεται

@Αγγελική

Συντρόφισσα θα 'σαι. "Δεν μου άρεσε το άρθρο, άρα όλοι οι άλλοι είναι γίδια". Σόρρυ, αλλά το σχόλιό σου είναι άθλιο...!

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία