9+1 "θέλω" που δεν πίστευα ποτέ ότι θα θέλω...
Ηλιάνα Γαβαλά

Ηλιάνα Γαβαλά

9+1 "θέλω" που δεν πίστευα ποτέ ότι θα θέλω...

Θέλω να ξαναγεμίζω τον κουμπαρά μου με κέρματα για να πηγαίνω διακοπές το καλοκαίρι. Εδώ και δύο χρόνια, είναι άδειος.

- Θέλω να ξαναγεμίζω τον κουμπαρά μου με κέρματα για να πηγαίνω διακοπές το καλοκαίρι. Εδώ και δύο χρόνια, είναι άδειος.

- Θέλω να μου ζητάει το παιδί μου να το πάω για δεύτερη φορά σε παιδική παράσταση και να μην του απαντάω "Σε λίγες ημέρες που η μαμά θα πληρωθεί..."

- Θέλω να αγοράζω και πάλι από το σούπερ μάρκετ δύο συσκευασίες απορρυπαντικό για να μην ξεμείνω. Πλέον αναζητώ εκείνες που αναγράφουν τον αριθμό των πλύσεων και υπολογίζω τα πλυντήρια του μήνα.

- Θέλω να βάζω βενζίνη τη Δευτέρα και να τελειώνει την άλλη Δευτέρα. Τώρα το γεμίζω Δευτέρα και Παρασκευή φοβάμαι μη μου τύχει έκτακτη διαδρομή γιατί το ρεζερβουάρ είναι σχεδόν άδειο...

- Θέλω να μη φοβάμαι να αρρωστήσω επειδή δεν έχω να πληρώσω ιδιωτική ασφάλεια.
Κλείσιμο

- Θέλω να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια.
- Θέλω να πουλήσει ο κ. Παπανδρέου το κανό του και να μου δώσει τα λεφτά για να πληρώσω τη ΔΕΗ. Δέχομαι και δόσεις. Επίσης αν γίνεται να δώσει μαζί και τα κουπιά γιατί έχω απλήρωτη και την ΕΥΔΑΠ.

- Θέλω να απαγάγω τον κ. Παπακωνσταντίνου και να βλέπει τη ζωή μου καθημερινά για έναν μήνα. Εννοείται πως θα πληρώνει αυτός.

- Θέλω να παίξει ο γιος μου με τα παιδιά του κ. Πάγκαλου και να ακούσω τη συζήτησή τους σχετικά με το τι θα ήθελαν να έχουν και δεν το έχουν. Εννοείται πως το μεσημέρι "μαζί θα φάμε στο σπίτι".
 
Και φυσικά:
 
Θέλω να ντυθούν όλοι οι πολιτικοί καμαριέρες κι εγώ να παίζω τον Στρος Καν. Φυσικά σε αυτήν την περίπτωση, θα ισχύει το ενδεχόμενο του βιασμού και όχι της συναίνεσης στη σεξουαλική πράξη!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ