LIVE

Κορωνοϊός

helakis01

Με τον Σωτήρη Τσιόδρα αλλά και με τον Ηλία Σιώρα!

Γιώργος Χελάκης

Nαι, με σεβασμό μπροστά στην επιστημοσύνη, την πραότητα, την αξία και την προσφορά του Σωτήρη Τσιόδρα.

Με σεβασμό στο σύνολο της επιστημονικής ομάδας των λοιμοξιολόγων και επιδημιολόγων που παίρνει τις αποφάσεις και συντονίζει τη μάχη κατά της πανδημίας. Με θαυμασμό και ευγνωμοσύνη γιατί ο κ. Τσιόδρας και οι συνεργάτες τους πετυχαίνουν στην αποστολή τους και η πατρίδα μας μετράει (συγκριτικά) λίγα θύματα και λίγα κρούσματα. Γιατί φαίνεται πως μπορεί να βγούμε από την υγιεινομική κρίση με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες σε ανθρώπινες ζωές.

Προτάσεις και επιστημονικές απόψεις που κριτικάρουν πλευρές της τακτικής που ακολουθεί ο κ. Τσιόδρας μπορεί να και να τεθούν προς συζήτηση. Ισοπεδωτική κριτική και απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί είναι απαράδεκτοι. Οταν με το καλό βγούμε από αυτή την περιπέτεια, το όνομα του κ. Τσιόδρα θα το μηνμονεύουμε επί μακρόν και διακιολογημένα. Γιατρός, επιστήμονας είναι ο κ. Τσιόδρας που συντοινίζει και κατευθύνει την μάχη. Γιατρός επιστημονας είναι και ο Ηλίας Σιώρας που μάχεται στην πρώτη γραμμή στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”. Υποθέτω πως και αυτός όπως και οι χιλιάδες συνάδελφοι του στα Δημόσια Νοσοκομεία είναι άξιοι επαίνων.

Αυτό άλλωστε σηματοδοτεί όχι μόνο ο χαρακτηρισμός τους ως ηρώων από τον πρωθυπουργό αλλά και τα χειροκροτήματα από τα μπαλκόνια των “εγκλείστων” τα βράδια στις εννέα η ώρα. Μοιάζει λοιπόν περίεργο ως εξωφρενικό να θαυμάζουμε τον ήρωα όταν μάχεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να του στέλνουμε την Αστυνομία όταν διαδηλώνει. Για τον ίδιο άνθρωπο πρόκειται. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές διαδηλώνουν ειρηνικά έξω από το Νοσοκομείο την περασμένη Τρίτη, Παγκόσμια Ημέρα της Υγείας, και την διαδήλωσή τους επιχειρούν επί της ουσίας να την διαλύσουν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Ο γιατρός κ. Σιώρας απευθύνεται στους αστυνομικούς με τα παρακάτω λόγια” Δεν καταλαβαίνουμε την παρουσία της Αστυνομίας. Πείτε στους επικεφαλής ότι εμείς ως εργαζόμενοι, ως υγειονομικοί, ως ήρωες που μας είπε ο πρωθυπουργός, δε θέλουμε την Αστυνομία εδώ. Τη θέλουμε να πιάνετε τους παράνομους. Εδώ δεν μας βοηθάτε. Ειλικρινά σας το λέμεη παρουσία σας δημιουργεί άσχημο κλίμα. Για άλλο πράγμα τη θέλουμε την αστυνομία, όχι να έιναι μπροστά στα νοσοκομεία. Σας παρακαλούμε σαν μια συμβολική πράξη αλληλεγγύης στους ήρωες, να αποχωρήσετε από την είσοδο του νοσοκομείου όμορφα και πολιτισμένα και να περιπολείτε στους δρόμους και να βρείτε αυτούς που κυκλοφορούν άσκοπα από την Κηφισιά στην Γλυφάδα για να πιούν τον καφέ τους”

Εχει κανείς την εντύπωση ότι ο κ. Σιώρας αγαπάει και πασχίζει για τον συνάνθρωπο λιγότερο από τον κ. Τσιόδρα. Μήπως προκύπτει από πουθενά ότι ο κ. Σιώρας κι όσοι διαδήλωναν μαζί του διαφωνούν με τα μέτρα που εφαρμόζονται; Οχι. Εκείνο που προκύπτει είναι ότι “ήρωες” σαν τον κ. Σιώρα διαφωνούν με την -τόσα χρόνια τώρα- αποδυνάμωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ζητούν να αντιμετωπιστούν άμεσα οι ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτές. Να αντιμετωπιστούν οι ακόμα παρατεινόμενες ελλείψεις σε κλίνες για Εντατική θεραπεία, σε μέσα προστασίας κλπ. Ζητούν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Ζητούν εντέλλει καλύτερο εξοπλισμό για τη μάχη που δίνουν στην πρώτη γραμμή.

Δεν γίνεται να ευγνωμονούμε γιατρούς και νοσηλευτές όταν δίνουν τη μάχη αλλά με την προϋπόθεση να παραμένουν βουβοί. Να μην μιλούν, να μην έχουν αιτήματα, να μην διαδηλώνουν.Να τους αντιμετωπίζει η πολιτεία ως εν δυνάμει ταραξίες και να τους στέλνει τα ΜΑΤ. Στο πρόσωπο του Σωτήρη Τσιόδρα βλέπουμε τον καταρτισμένο επιστήμονα και ευγενή άνθρωπο που συντονίζει πετυχημένα την μάχη κατά της πανδημίας. Στο πρόσωπο του Ηλία Σιώρα βλέπουμε τον κομμουνιστή γιατρό που χωρίς τις κατάλληλες προϋποθέσεις δίνει τη μάχη (με χιλιάδες άλλους μαζί) στην πρώτη γραμμή διεκδικώντας ταυτόχρονα ένα δυνατό και καλά εξοπλισμένο και στελεχωμένο Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Διάφοροι “διαμορφωτές της κοινής γνώμης” βλέπουν απλά έναν συνδικαλιστή που διεκδικεί σπάζοντας την τεχνητή ομοφωνία του “όλα είναι καλώς καμωμένα”...
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

ΣΧΟΛΙΑ (132)

Τηλέμαχος Μπουτζουκας

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΆΡΑ ΜΑ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ τυχεροί ως λαός που είχαμε κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΆ ΤΑ 4.5 ΧΡΟΝΙΆ... Διότι έτσι γλιτώνουμε μέχρι τώρα από τον covid-19 ..Όμως για να θυμηθούμε τι γινόταν πριν πάρει την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ;;; Είχαν αρχίσει να ξηλώνουν όλο το σύστημα υγείας ΝΑΙ η ΌΧΙ;;; ...Τι να θυμηθούμε;; της απολύσεις από όλο το ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ;;;Η την προπαγάνδα που οργίαζε ότι όλοι οι άνθρωποι του υγειονομικού συστήματος υγείας ήταν άχρηστοι, ,τεμπεληδες. ΚΑΙ κραύγαζαν να τους βάλουμε σε ολους ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ και θαύμαζαν το ασφαλιστικό σύστημα Πινοσετ, η τον ΗΠΑ που είναι όλο ιδιωτικό Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέω ότι ΌΛΑ τα έκανε τελεία ΑΛΛΑ έσωσε ότι μπορούσε με νύχια και με δόντια με την τρόικα στο κεφάλι τους,ανθρώπινο δυναμικό, εξετάσεις δωρεάν ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, αυτό που σήμερα όλοι οι ΔΕΞΙΑΡΕΣ χειροκροτούν και καμαρώνουν... ..Συλλογιέμαι ΑΝ το είχε η κακιά τύχη ΌΛΩΝ μας, και κυβερνούσε η Ν.Δ θα είχαμε κάνει ΣΉΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΑΣ;;;;;; διότι θα είχαν ποντάρει τα ρέστα τους στης ιδιωτικοποιήσεις, απολύσεις, όλα σε εργολάβους .. και σήμερα αυτό δεν κάνουν πάλι χωρίς κανένα ίχνος ντροπής;;;;;... Συμπέρασμα το ότι τα πάμε καλά σήμερα είναι που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπέκυψε στην πολιτική Μητσοτάκη Αδωνη βοριδη και sia.....ΕΕΕ ΝΑΙ αυτή .η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή σώζει σήμερα ανθρώπινες –ΖΩΕΣ διότι διαφύλαξαν την υγεία όσο μπορούσαν από τα αρπαχτικά της υγείας.. Τώρα που ζορίζουν τα πράγματα τι κάνη η ΝΔ;;; ;; Αλήθεια ΤΙ είχαν πρόβλεψη πλην από τα αστυνομικά μέτρα; Υλικά;;, προσωπικό;;;; φάρμακα;;;, ΜΕΘ;;; Τι αλήθεια ;;;και σήμερα μας παρουσιάζονται ως μέγα ΣΤΡΑΤΑΡΧΕΣ της υγείας ,με τον κουλη αρχηγό.. Η θα ξεχάσουμε το τι έκανε και ο κουλης ως υπουργός ;; ΑΠΟΛΎΣΕΙΣ απολύσεις έλεγε με αβάντα απο τα παπαγαλάκια τον ΜΜΕ ΣΚΑΙ.. ΑΝΤ1.. ΑΛΦΑ..κ.τ.λ..που έλεγαν να κλείσουν τα νοσοκομεία ώστε να φύγουν οι τεμπέληδες γιατροί και νοσηλευτικό,υγειονομικό προσωπικό..Τελικά μήπως είμαστε πάρα μα πάρα πολύ τυχεροι που ήτανστην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και σταμάτησε όσο μπορούσε την κατηφόρα, και σήμερα κάνουν τους καμπόσους στην Ν.Δ;;; {δεν τα λέω για αντιπολίτευση όταν σώζονται ζωές ΣΥΝ-ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΜΑΣ...ΑΠΟ ΤΟΥΣ <<<ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΙΑ ΘΥΜΌΣΑΣΤΕ Της ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ >>] μακάρι να πέραση γρήγορα ο κορονοιος και οταν και αν γίνουν εκλογές αν ο λαός θέλει τους ΠΙΝΟΣΕΤ δεν θα του απαγορεύσει κάνεις.

Τηλεκατευθυνόμενος Μπαζούκας

Ο ΣΥΡΙΖΑ, αύξησε τον ΕΝΦΙΑ ενώ υποσχόταν την κατάργηση του /αύξησε τις ασφαλιστικές εισφορές = απώλεια εισοδήματος/αύξησε τα τέλη κυκλοφορίας/ αύξησε το πετρέλαιο θέρμανσης/κίνησης, βενζίνη, υγραέριο, φυσικό αέριο, /αύξησε την ειδική εισφορά αλληλεγγύης/έκοψε το ΕΚΑΣ = 230€ λιγότερη σύνταξη για τους χαμηλοσυνταξιούχους κάθε μήνα /έβαλε 2% φόρο στην κύρια σύνταξη υπέρ υγείας και 6% στις επικουρικές = μείωση συντάξεων, ενώ υποσχόταν ΔΩΡΕΑΝ υγεία/ κούρεψε κατά 35% τις συντάξεις στους νέους συνταξιούχους και το επίδομα συζύγου (το 10%)/ περιεκοψε τις επικουρικές συντάξεις/ περιέκοψε και τις συντάξεις χηρείας: Κατάργηση ή μείωση έως και 75%/ μείωσε το μέρισμα κατά 50% / μείωσε το επίδομα θέρμανσης από 140.000.000€ στο 65.000.000€ /αύξησε την προκαταβολή φόρου από το 50% στο 100%/έφερε τα καπιταλ κοντρολ/ επέβαλε Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στον καφέ, στα ηλεκτρονικά τσιγάρα/αύξησε τον ΕΦΚ στην μπύρα, στα τσιγάρα και τον καπνό/έβαλε φόρο διανυχτέρευσεις σε ξενοδοχεία άνω των 2 αστέρων, καθώς και σε ενοικιαζόμενα δωμάτια με 2κλειδιά και πάνω /επέβαλε 5% φόρο στο ιντερνετ και 10% στην συνδ. Τηλεοραση/ άνοιξε τις φυλακές (νομος Παρασκευόπουλου) και αύξησε την εγκληματικότητα/ εκχώρησε όλη τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια σε οργανισμό ο οποίος ελέγχεται από τους ξένους (υπερταμείο)/ ανάγκασε τους καρκινοπαθείς να διακόψουν τη θεραπεία τους λόγω έλλειψης των φαρμάκων στα νοσοκομεία/ άφησε τα νοσοκομεία χωρίς πρώτες ύλες και με τον Πολακη να λέει πως κοιμάται ήσυχος τα βράδια/ μείωσε την παροχή για τα άτομα με ειδικές ανάγκες από τα 130 εκατ. στα 60 εκατ. με αποτέλεσμα την εξουθενωτική επιβάρυνση των οικογενειών αυτών/ φορολόγησε αδρά, τα εταιρικά αυτοκίνητα εις βάρος των ιδιωτικών υπαλλήλων και όχι εις βάρος των εργοδοτών/ πλειστηριασε πρώτες κατοικίες για μικροχρέη ενώ υποσχόταν «Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη»/ συνέλαβε προληπτικά πολίτες που δεν ειχαν κάνει τίποτα, για την αποφυγή πιθανών διαμαρτυριών/ αναγνώρισε τους Σκοπιανούς ως Μακεδόνες, δίνοντας τους Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα/εχασε 39 δισεκ. ευρώ από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας λόγω διαπραγμάτευσης Βαρουφάκη/ ζημίωσε αλλα 100 δις τους Ελληνες που κόστισαν συνολικά όλες οι χαμένες ημέρες της σκανδαλώδους διαπραγμάτευσης Βαρουφάκη κλπ (200 δις οι ζημιες κατα τον Τόμας Βίζερ Προεδρο του Γιουρο-γουόρκινγκ Γκρούπ)/ Και τέλος, παρ όλη αυτή την βαριά υπερφορολόγηση "κατάφερε" και αύξησε το δημόσιο χρέος της χώρας από τα 310 δις το 2015, στα 360 δις το 2019!/ 50 ολόκληρα δισεκατομμύρια!!!

Τηλέμαχος Μπουτζουκας

Αφού σε ενοχλησε τόσο πολύ το σχολιο μου, που έτρεξες αμέσως να απαντησεις, να το αναρτώ κάθε μέρα!! Και τωρα που εχω πολύ ελεύθερο χρόνο μπορω να γραφω συνέχεια τέτοια

Απόδειξη της απόλυτης κυριαρχίας του "δημοσκόπου"...

Είναι το γεγονός ότι αυτός αποφασίζει καθημερινά και πρωϊνές ώρες, σε ποιο άρθρο των blogs θα αναρτήσει σχόλιά του, με αποτέλεσμα να τρέχουν ασθμαίνοντας όλοι οι υπόλοιποι να αναρτήσουν και εκείνοι. Με απλά λόγια συριζαίοι, σας σφαλιαρώνει καθημερινά, σας έχει μονίμως σε θέση άμυνας χωρίς επιχειρήματα, (διότι οι δημοσκοπήσεις παρέχουν ευρήματα καταστροφικά για τον Σύριζα...) και για να το θέσουμε απλά: ο "δημοσκόπος" σας παίζει στα δάχτυλα.

Συριζαίοι, βασικά...

Ο "δημοσκόπος" σας ξηγιέται καθημερινά φιστίκι αλμυρό!

Μαρία Π.

Σοβαρά τώρα; Ρε παιδιά, δεν βλέπετε τι γράφει ο άνθρωπος? Για τα σιδερα ειναι! Κι εσείς του τα περνάτε...

Συριζαίοι, η σφαλιάρα σας ήρθε σβουριχτή και περιποιημένη και από την Ευρωπαϊκή 'Ενωση...

Στον ιστότοπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, (διαδρομή: www.politico.eu --> Poll of Polls --> GR(eece)), παρέχονται τα στοιχεία σταθμισμένων από την εταιρία Kalman, ελληνικών δημοσκοπήσεων. Τα πλέον πρόσφατα στοιχεία ανάγονται στην 01-04-2020, δίνουν 49 % στη Δημοκρατία και 26 % στον Σύριζα, (διαφορά 23 %). (Για να καταλάβουμε το μέγεθος της διαφοράς Νέας Δημοκρατίας - Σύριζα, σημειώνω ότι στις πρόσφατες εθνικές εκλογές της Μεγάλης Βρετανίας, την 12-12-2019, ο συντηρητικός Τζόνσον έλαβε το 43,6 % και ο εργατικός Κόρμπιν το 32,3 %. Δηλαδή, διαφορά μόλις 11,3 % !!!) 'Αλλο ενδιαφέρον στοιχείo είναι ότι το άθροισμα των τριών κομμάτων, (Νέας Δημοκρατίας, (49 %), Ελληνικής Λύσης, (5 %) και Χρυσής Αυγής, (1 %)), είναι 55 %. Με απλά λόγια, η Δεξιά – Κεντροδεξιά είναι ήδη η απόλυτα πλειοψηφούσα παράταξη στην Ελλάδα, (χωρίς να υπολογίζεται το ποσοστό της «Δημιουργίας Ξανά», η οποία στις εθνικές εκλογές της 07-07-2019, έλαβε το 0,76 %).

Συριζαίοι, ηρωοποιήσατε τον νεοδημοκράτη "δημοσκόπο"...

Υπάρχει ένας νεοδημοκράτης σχολιαστής, ο "δημοσκόπος", ο οποίος ασχολείται κυρίως με την παρουσίαση και τον σχολιασμό των δημοσκοπήσεων. Παρατηρώ, ότι οι συριζαίοι σχολιαστές δεν αντισχολιάζουν τις δημοσκοπήσεις τις οποίες παρουσιάζει, (προφανώς διότι τα ευρήματά τους είναι καταστροφικά για τον Σύριζα...), αλλά επιτίθενται προσωπικά κατά του νεοδημοκράτη "δημοσκόπου"... Το αποτέλεσμα είναι να έχουν ηρωοποιήσει τον "δημοσκόπο" και να τον έχουν καταστήσει απόλυτα πειστικό. Με απλά λόγια, αδυνατώντας να χτυπήσουν τον γάϊδαρο, χτυπούν το σαμάρι. Εντελώς άσκοπα και απολύτως αναποτελεσματικά.

ς

συριζαιοι ενας δημοσκοπος δεξιος σας εχει παρει και τα σωβρακα,σας εχει ταπωσει,σας εχει ξευτηλισει,μιλαει με αριθμους ,αν τολματε διαψευστε τον,μονος του σας παει στο 3% στη β εθνικη παρεα με το αιγαλεω και την προοδευτικη,τον κατηγορειτε οτι ειναι τρολ και αμα ειναι τι εγινε ρε βαρεμενοι συριζαιοι εσεις ειστε τρολ,αυτος ο δεξιος ενας αργοσχολος συνταξιουχος σαν εμενα ειναι,πλακα σας κανει,σας γλενταει τωρα στα γεραματα,,συριζαιοι αυτο που σας κανει το γουσταρω πολυ ,.

Τριπλάσιον του "τόσον" και κάτι ακόμα...

Στις 07-07-2019 έγιναν οι εθνικές εκλογές. Η Νέα Δημοκρατία νίκησε, με διαφορά 8,32 % από τον Σύριζα. Δηλαδή, ο Σύριζα τον "άρπαξε" 8,32 % από τη Νέα Δημοκρατία και ας ονομάσουμε αυτή τη διαφορά "τόσον". Σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη δημοσκόπηση, (της Pulse, την 02-04-2020), η Νέα Δημοκρατία έχει απόλυτη πλειοψηφία 50,28 % και ο Σύριζα έχει 24,58 %. Δηλαδή, η διαφορά Νέας Δημοκρατίας - Σύριζα είναι 25,70 %. Επειδή 25,70 % = 8,32 % + 8,32 % + 8,32 % + 0,74 %, για να το θέσουμε απλά, ο Σύριζα τον "αρπάζει" τριπλάσιον του "τόσον" και κάτι ακόμα.

9 μήνες από τις εθνικές εκλογές, 3 βασικά συμπεράσματα για την σημερινή πολιτική κατάσταση.

9 μήνες μετά τις εθνικές εκλογές της 07-07-2019, αναλύοντας τις δύο, (2), πλέον πρόσφατες δημοσκοπήσεις που ανακοινώθηκαν, (της Opinion Poll την 27-03-2020 και της Pulse την 02-04-2020), προκύπτουν τα εξής τρία, (3), 3 βασικά συμπεράσματα για την σημερινή πολιτική κατάσταση: 1. Η Νέα Δημοκρατία έχει πλέον την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. 2. Ο Σύριζα έχει πλέον μόλις το ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ της Νέας Δημοκρατίας. 3. Η Νέα Δημοκρατία έχει ΥΠΕΡΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕΙ την διαφορά της από τον Σύριζα, (μεταξύ των εθνικών εκλογών της 07-07-2019 και σήμερα). Συριζαίοι, αμφισβητείτε οτιδήποτε από τα 3 αυτά συμπεράσματα;;; Εάν ΝΑΙ, αναμένουμε τα επιχειρήματά σας στηριγμένα σε αριθμούς και όχι στις πασίγνωστες συριζαίϊκες αρλούμπες. Εάν ΟΧΙ, ρουφάτε το αυγό σας...

Ρουφάμε το αυγό μας...

Και κάνουμε μώκο.

Απλή ερώτηση που αναμένει απλή απάντηση, από τις 02-04-2020...

Κατά τον "δημοσκόπο", σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη δημοσκόπηση, (της Pulse, την 02-04-2020), η Νέα Δημοκρατία έχει απόλυτη πλειοψηφία 50,28 % και ο Σύριζα έχει 24,58 %. Δηλαδή, η διαφορά Νέας Δημοκρατίας - Σύριζα είναι 25,70 %. Με άλλα λόγια, ο Σύριζα έχει ποσοστό μικρότερο και από το μισό του ποσοστού της Νέας Δημοκρατίας, (δηλαδή, έχει ποσοστό 24,58 %, το διπλάσιο του οποίου είναι 49,16 %, άρα υπολείπεται του ποσοστού 50,28 % της Νέας Δημοκρατίας κατά: (50,28 % - 49,16 %) = 1,12 %). Η απλή ερώτησή μου προς κάθε συριζαίο είναι η εξής: Αποδέχεσθε τα στοιχεία του "δημοσκόπου";;; Αναμένω απλή απάντηση. Είτε σκέτο ΝΑΙ, είτε αιτιολογημένο ΟΧΙ.

Ειλικρινέστατος συριζαίος.

Τον ήπιαμε.

Ειλικρινής συριζαίος.

ΝΑΙ.

Σε σχέση με την πολυδιαφημισμένη Γερμανία, μέχρι τώρα ο Μητσοτάκης μας γλύτωσε 265 νεκρούς.

Ας συγκρίνουμε σήμερα το πρωϊ της 11-04-2020, την κατάσταση στην Ελλάδα και την Γερμανία. Σύμφωνα με τα στοιχεία του 2018, η Ελλάδα έχει πληθυσμό 10.740.000 και η Γερμανία έχει πληθυσμό 82.790.000. Δηλαδή, η Ελλάδα ως πληθυσμό έχει το 12,97 % του πληθυσμού της Γερμανίας. Από την πανδημία κορωνοϊού, η Ελλάδα έχει 90 νεκρούς και η Γερμανία έχει 2.736 νεκρούς. Δηλαδή, εάν ο Μητσοτάκης δεν λάμβανε έγκαιρα μέτρα, η Ελλάδα, (ανάλογα με τον πληθυσμό της που είναι το 12,97 % του γερμανικού πληθυσμού), θα έπρεπε να έχει (12,97 % Χ 2.736 νεκρούς) = 355 νεκρούς. Δηλαδή, μέχρι τώρα ο Μητσοτάκης μας γλύτωσε (355 - 90) νεκρούς = 265 νεκρούς, σε σχέση με την πολυδιαφημισμένη Γερμανία... Η Ελλάδα έχει μόλις το (90/355) % = 25,34 % των θανάτων που θα της αντιστοιχούσαν, εάν είχε ακολουθήσει την πορεία της πολυδιαφημισμένης Γερμανίας.

Οι αριθμοί είναι αποκαλυπτικοί...

Ο πανάξιος κυβερνήτης Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει την ψήφο μου εφ΄όρου ζωής.

#1904#

ενας γιατρος απο το κομμα της προδοσιας και του εγκληματος αβανταρεται απο εναν του κομματος των χρησιμων ηλιθιων του Erdogan ! ! !

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία