pafilas_dimitris

Πιάσε μια γκαζόζα αντιπρόεδρε και κέρνα τα παιδιά στο Λονδίνο

Δημήτρης Παφίλας

Η ζωή τιμωρεί, και κανείς δεν χρειάζεται να πάρει εκδίκηση. Ένας εκ των οποίων υπέγραψε την ανακεφαλαιοποίηση του 2015 και ξεπούλησε τις τράπεζες στο 0,30 της λογιστικής αξίας επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος.

Ο Γιάννης Δραγασάκης, τον οποίο ακολουθεί η φήμη ότι από την εποχή που ήταν στο κόμμα, βρισκόταν πίσω από κάθε πέτρα. Πριν τέσσερα χρόνια πριν είχαμε την ατυχία να βρεθεί στην λάθος θέση. . Άφησε την μεγαλύτερη τράπεζα δίχως διοίκηση, και δέχθηκε για τα διοικητικά συμβούλια των τραπεζών τους συνταξιούχους ξένους τραπεζίτες από την Δανία, την Σουηδία κλπ και το αποτέλεσμα ήταν τέλμα καθώς όλοι όσοι ήλθαν ήταν μακριά από την ελληνική πραγματικότητα. Πέρασαν τέσσερα χρόνια και ο Τσίπρας θυμήθηκε τα κόκκινα δάνεια στις 28 Δεκεμβρίου 2018.

Τώρα είναι αργά για δάκρυα. Έρχεται η μείωση του ορίου προστασίας κατοικίας, οι εξώσεις, οι πλειστηριασμοί. Τη νέα χρονιά, όμως, και όταν θα δημιουργηθούν τα σχήματα, τα κάθε είδους funds θα απευθύνονται σε συναδέλφους τους, σε άλλα funds που θα διαχειρίζονται κόκκινα δάνεια. “ Έχετε κανένα καλό deal με ακίνητο, καμία επιχείρηση ;” θα ρωτούν και θα βλέπουν τον κατάλογο,Δίχως καμία μεσολάβηση τράπεζας, δίχως να χρειάζονται οι υπογραφές τραπεζιτών. Όλα θα βγαίνουν στο σφυρί με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτή την ζοφερή προοπτική προσπάθησε να προκαταλάβει ο αντιπρόεδρος τρομοκρατώντας και τους καταθέτες, όπως κάνουν εδώ και τρία χρόνια κάτι καλά παιδιά από το Λονδίνο.

Δεν τρομάζει κανέναν ο Δραγασάκης. Χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν τις κρατικές τράπεζες για τους σκοπούς τους (σ.σ Ένας κομισάριος τηλεφώνησε για να δεσμευτούν τα χρήματα του ΔΟΛ). Αν νομίζουν ότι, θα κάνουν τις τράπεζες κρατικές και θα βάλουν τα φορτηγά για να πάρουν τα λεφτά είναι μακράν γελασμένοι. Διότι μια δράκα funds θέλουν να οδηγήσουν σε ανακεφαλαιοποίηση τις τράπεζες. Πάσει δυνάμει. Και αυτή την περίοδο θυμήθηκε να μιλήσει έτσι για τις τράπεζες.Πιάσε μια γκαζόζα αντιπρόεδρε να κεράσεις τους σορτάκηδες από το Λονδίνο. Θα χάσετε και οι δυο στο τέλος.ΣΧΟΛΙΑ (3)

Ταβέρνα

Οι άνθρωποι ήταν στην ταβέρνα και τρώγαν και πίναν και αστειεύονταν, λέγανε τις ιστορίες για Μαρξ κλπ, ΟΤΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΉΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Σοφία Σ.

Ανικανότητα, μιζέρια παντού, γιατί αυτό είναι το περιβάλλον που επιδιώκουν. Ανίκανοι, ανήθικοι για οτιδήποτε δημιουργικό. Ο λαός γιατί δέχεται αυτές τις καταστάσεις. Γιατί εμποδίζει μεταρρυθμίσεις, επιβραβεύει λαϊκιστές, ψεύτες.

Ες αύριο τα σπουδαία

Η παλιά συνήθεια να συγκρίνουμε τα ανόμοια, τον ερυθρό φασισμό με τα αστικά κόμματα, υπάρχει τεράστια απόσταση. Όταν μιλάμε για τον φασισμό τον ποιο αιμοβορο πού ανακαλύφτηκε από υπάρξεως τού ανθρώπινου είδους. Αυτό το έκτρωμα αποφάσισαν οί Έλληνες να ψηφίσουν και να κάνει κυβέρνηση. Αλλά ποιοί Έλληνες; Αυτοί πού έχουν διαφθείρει τα κόμματά τής Βουλής, και τρώνε πίνουν είς βάρος των υπολοίπων. Τον εσωτερικό στρατό κατοχής, Τον δημοσιοϋπαλληλικο κατεστημένο. Είναι τόση η αναλγησία τής κοινωνίας ώστε θέσπισε και όρια για τον ιδιωτικό τομέα. Πού βέβαια είναι τρεις φορές μικρότερος από τού δημόσιου. Και είναι η επίσημη εκδοχή. Οι φεουδάρχες πολιτικοί , με τούς επιστάτες τούς δημόσιους, και τούς κολιγους.Και συγκρίνουμε τούς φασίστες τούς κόκκινους με την υποτυπώδη έστω δημοκρατία τού έχουμε. Αυτοί οί δολοφόνοι είχαν για πολλές δεκαετίες ολόκληρους λαούς, με το τεράστιο μισθό των 20$ τον μήνα. Όσο κοστίζει η διατροφή ενός οικοσιτου ζώου. Αλλά τα στελεχοι τού κόμματος, πλούτο βασιλικό. Και βάλανε αυτούς τούς φονιάδες να κυβερνήσουν και αν είναι δυνατό, να έχουν και πρόοδο. Αποτέλεσμα όσα αναφέρει στο άρθρο του παραπάνω. Θα είναι η εκδίκηση τής δημοκρατίας στον φασισμό. Και τί φασισμό, τον κόκκινο. Οί Πορτογάλοι δανείζονται με 0,5% και εμεις με 3,8% παρά τα τόσο μνημόνια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία