kammenos_dimitris

Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει η Γερμανία;

Δημήτρης Καμμένος


Η στάση της Γερμανίας μόνο ως εχθρική προς την Ελλάδα μπορεί να χαρακτηριστεί.

Μόνο η Γερμανία μπορεί να πέφτει τόσο χαμηλά και να μιλά για "ασφαλή" Μέση Ανατολή όταν όλα τα θρησκειοψυχάκια κάνουν αγώνα δρόμου για να αποκτήσουν πυρηνικά όπλα.

Να ξέρετε ότι και τα υποβρύχια που δίνει η Γερμανία στην Τουρκία, την ώρα που οι ΗΠΑ απειλούν τα F-35, να ξέρετε ότι το κάνει για να γίνει η περιοχή μας και ολόκληρος ο πλανήτης ένα "πιο ασφαλές μέρος".

Και αφού ανέφερα τα υποβρύχια της εταιρίας "Thyssen Krupp" Marine Systems (TKMS) που η Γερμανία δίνει στην Τουρκία, θυμήθηκα κάτι άσχετο. Τη δίκη της γερμανικής εταιρίας "Krupp" για εγκλήματα πολέμου.
Ο ιδιοκτήτης και διευθυντές που είχαν παραπεμφθεί, καταδικάστηκαν για εγκλήματα πολέμου, αφού χρησιμοποιούσαν σκλάβους για εργασία αλλά και για λεηλασία.

Ο Alfried Felix Alwyn Krupp von Bohlen und Halbach (συχνά αναφερόμενος ως Alfried Krupp) ιδιοκτήτης και επικεφαλής διευθυντής της εταιρίας καταδικάστηκε σε δεκαπενταετή κάθειρξη και κατάσχεση της περιουσίας του για εγκλήματα πολέμου που διέπραξε μέσω των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων. Πήρε χάρη μετά από τρία χρόνια στη φυλακή και συνέχισε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες αφού του επιστράφηκε και η περιουσία του.

Ο Ewald Oskar Ludwig Löser καταδικάστηκε για εγκλήματα πολέμου. Φυλακίστηκε για επτά χρόνια.

Ο Eduard Houdremont καταδικάστηκε για εγκλήματα πολέμου
με δεκαετή φυλάκιση. Αποφυλακίστηκε σε 2,5 χρόνια.

Friedrich Janssen καταδικάστηκε για εγκλήματα πολέμου με δεκαετή ποινή. Αποφυλακίστηκε στα τρία χρόνια.

Οι Μax Otto Ihn και Karl Adolf Ferdinand Eberhardt καταδικάστηκαν σε εννεαετή κάθειρξη αλλά αποφυλακίστηκαν σε δυο χρόνια. O Max Otto Ihn ξαναεργάστηκε στην Krupp και εκπροσώπησε την Ένωση Εργοδοτών στη Γερμανία.

Για να μη μακρηγορώ οι Heinrich Korschan, Friedrich von Bülow, Friedrich von Bülow καταδικάστηκαν όλοι για εγκλήματα πολέμου αλλά πήραν χάρη μετά από δυο χρόνια φυλάκισης ενώ ο Hans Albert Gustav Kupke που επίσης καταδικάστηκε με ποινή δυο χρόνια φυλάκισης, θεωρήθηκε ότι την εξέτισε κατά την προδικαστική διαδικασία και έτσι απελευθερώθηκε αμέσως μετά τη λήξη της δίκης.

ΣΧΟΛΙΑ (26)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΣΕΙ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ?

Ellinas - Kolonia

μήπως μοιράστηκαν τίποτα μίζες τελευταία κύριε Kαμμένε και σας ξεχάσαμε?

Στέλιος

Οι Γερμανοί κυριε Καμμένε δεν πέφτουν καθόλου χαμηλά. Ξέρουν τι κάνουν πολύ καλά. Είναι οικονομική υπερδύναμη. Αντιθέτως εμείς είμαστε τόσο χαμηλά, που παρακάτω ίσως δεν πάει. Σερνόμαστε στο πάτωμα και οι Γερμανοί και τα φιλαράκια τους (Σλοβάκοι, Ολλανδοί, Λιθουανοί και κάτι τέτοιοι) μας φτύνουν. Σε αυτά όμως που γράφεις για τους Γερμανούς που βοηθούν τους Τούρκους με πωλήσουν όπλων σε αυτούς, σου φαίνεται καινούργιο; Αυτό δεν έκαναν πάντοτε; Στον Α Παγκόσμιο πόλεμο για παράδειγμα, δεν ήταν στενότατοι σύμμαχοι; Ποιος πρότεινε στους Τούρκους την βίαιη εκκαθάριση της Μικράς Ασίας από Έλληνες και Αρμένιους;Τα φιλαράκια μας οι Γερμανοί φυσικά. Και τι επακολούθησε;Οι γενοκτονίες των δυο αυτών εθνοτήτων. Σήμερα λοιπόν που οι ίδιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν, εσείς τι κάνετε για να διαφυλάξετε τον Ελληνισμό και την πατρίδα; Ψηφίζετε επαίσχυντους νόμους και βαράτε την Ρωμυοσύνη στην ρίζα της. Στην Πίστη και τα ιδανικά της

Allianz

Οι Γερμανοί που περιγράφεις βρέθηκε κάποιο δικαστήριο καί τούς καταδίκασε,ενώ έπρεπε να καταδικαστούν και κάποιοι άλλοι πού το παίζουν παντοκράτορες,από εσάς βρε σκουληκαντέρες πότε κάποιος θα δικαστεί γλειώδεις τσαρλατάνοι??

Τάκης

Ο Πρωθυπουργός σου όμως έχει διαφορετική γνώμη! Έχει ξεχάσει ακόμη και τις πολεμικές αποζημιώσεις!

Tonis

Δέκα χιλιαρικάκια τον μήνα για τον Δημητράκη τον επαναστάτη, που στηρίζει κυβέρνηση που θα δώσει παιδάκια για υιοθεσία στο Αντιγόνη. Δέκα χιλιαρικάκια το μήνα και το πρόβλημα πάειειειειειε....

CHE CUBA

ΑΣΕ ΡΕ ΠΑΠΑΤΖΑ ΠΟΡΤΑ - ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ... ΚΟΙΤΑ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΑΣΑΡΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΜΕΝΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΘΕΜΕΛΙΩΣΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ...!!! ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ!!!

ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ

ΑΣΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Η ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

Αντιπαπατζής

Τσαρλατάνε άσε την Γερμανία, χαμηλά έχεις πέσει εσύ και στα 4 μάλιστα για την καρέκλα με τα 10.000 ευρώ τον μήνα

EΠΕ

Εξαρτάται από πόσο ψηλά νομίζουμε πως κοιτάμε εμείς. Αν μπλέξουμε και βασικά άσχετες ιστορίες 80 ετών στο αφήγημα σίγουρα μας ανεβάζουν ψηλότερα. Το ίδιο κάνουν και οι κομμουνιστές

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία