Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει η Γερμανία;
kammenos_dimitris

Δημήτρης Καμμένος

Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει η Γερμανία;


Η στάση της Γερμανίας μόνο ως εχθρική προς την Ελλάδα μπορεί να χαρακτηριστεί.

Μόνο η Γερμανία μπορεί να πέφτει τόσο χαμηλά και να μιλά για "ασφαλή" Μέση Ανατολή όταν όλα τα θρησκειοψυχάκια κάνουν αγώνα δρόμου για να αποκτήσουν πυρηνικά όπλα.

Να ξέρετε ότι και τα υποβρύχια που δίνει η Γερμανία στην Τουρκία, την ώρα που οι ΗΠΑ απειλούν τα F-35, να ξέρετε ότι το κάνει για να γίνει η περιοχή μας και ολόκληρος ο πλανήτης ένα "πιο ασφαλές μέρος".

Και αφού ανέφερα τα υποβρύχια της εταιρίας "Thyssen Krupp" Marine Systems (TKMS) που η Γερμανία δίνει στην Τουρκία, θυμήθηκα κάτι άσχετο. Τη δίκη της γερμανικής εταιρίας "Krupp" για εγκλήματα πολέμου.
Ο ιδιοκτήτης και διευθυντές που είχαν παραπεμφθεί, καταδικάστηκαν για εγκλήματα πολέμου, αφού χρησιμοποιούσαν σκλάβους για εργασία αλλά και για λεηλασία.

Ο Alfried Felix Alwyn Krupp von Bohlen und Halbach (συχνά αναφερόμενος ως Alfried Krupp) ιδιοκτήτης και επικεφαλής διευθυντής της εταιρίας καταδικάστηκε σε δεκαπενταετή κάθειρξη και κατάσχεση της περιουσίας του για εγκλήματα πολέμου που διέπραξε μέσω των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων. Πήρε χάρη μετά από τρία χρόνια στη φυλακή και συνέχισε τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες αφού του επιστράφηκε και η περιουσία του.

Ο Ewald Oskar Ludwig Löser καταδικάστηκε για εγκλήματα πολέμου. Φυλακίστηκε για επτά χρόνια.

Ο Eduard Houdremont καταδικάστηκε για εγκλήματα πολέμου
με δεκαετή φυλάκιση. Αποφυλακίστηκε σε 2,5 χρόνια.

Friedrich Janssen καταδικάστηκε για εγκλήματα πολέμου με δεκαετή ποινή. Αποφυλακίστηκε στα τρία χρόνια.

Κλείσιμο
Οι Μax Otto Ihn και Karl Adolf Ferdinand Eberhardt καταδικάστηκαν σε εννεαετή κάθειρξη αλλά αποφυλακίστηκαν σε δυο χρόνια. O Max Otto Ihn ξαναεργάστηκε στην Krupp και εκπροσώπησε την Ένωση Εργοδοτών στη Γερμανία.

Για να μη μακρηγορώ οι Heinrich Korschan, Friedrich von Bülow, Friedrich von Bülow καταδικάστηκαν όλοι για εγκλήματα πολέμου αλλά πήραν χάρη μετά από δυο χρόνια φυλάκισης ενώ ο Hans Albert Gustav Kupke που επίσης καταδικάστηκε με ποινή δυο χρόνια φυλάκισης, θεωρήθηκε ότι την εξέτισε κατά την προδικαστική διαδικασία και έτσι απελευθερώθηκε αμέσως μετά τη λήξη της δίκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK