Μπόρις Τζόνσον: Ποιοι είναι οι δύο νοσηλευτές που ευχαρίστησε δημόσια

Μπόρις Τζόνσον: Ποιοι είναι οι δύο νοσηλευτές που ευχαρίστησε δημόσια

Οι δύο νοσηλευτές στους οποίους έκανε ειδική αναφορά ο Βρετανός πρωθυπουργός: Έμειναν δίπλα μου για 48 ώρες όταν τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο

nurses-boris-johnson
Από την Πορτογαλία και τη Νέα Ζηλανδία κατάγονται οι δύο νοσοκόμοι στους οποίους έκανε ειδική αναφορά ο Μπόρις Τζόνσον στο πρώτο του μήνυμα μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε αφού προσβλήθηκε με κορωνοϊό.

Η Τζένι από τη Νέα Ζηλανδία και ο Λούις από την Πορτογαλία, όπως είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός, «έμειναν δίπλα μου για 48 ώρες όταν τα πράγματα θα μπορούσαν να εξελιχθούν είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο».



Ο 29χρονος Λούις Πιτάρμα κατάγεται από την πόλη Αβέιρο και σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα Expresso μετανάστευσε στην Μεγάλη Βρετανία το 2014.

Αρχικά εργάστηκε ως νοσηλευτής στο Λούτον και το νοσοκομείο Dunstable University Hospital πριν να μετακινηθεί στο νοσοκομείο St Thomas's το 2019. Κατά την ίδια πηγή από τον περασμένο Οκτώβριο είναι μέλος ομάδας που εφαρμόζει μια ειδική διαδικασία για περιστατικά ασθενών με αναπνευστική ανεπάρκεια.

louis-pitarma
O Λουίς Πιτάρμα (με τον κόκκινο κύκλο) σε φωτογραφία με συναδέλφους του)


Η Τζένι ΜακΓκι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη Ινβερκάργκιλ στη Νέα Ζηλανδία και εργάζεται ως νοσηλεύτρια στη Βρετανία για αρκετά χρόνια.

Η ίδια είναι εντυπωσιασμένη από την ειδική αναφορά του βρετανού πρωθυπουργού στο πρόσωπό της, όπως δήλωσε ο αδερφός της στην εφημερίδα NZ Herald.

Κλείσιμο
«Είμαστε περήφανοι για την Τζεν, όχι μόνο για τη στήριξη στον Μπορις Τζόνσον αλλά και για ό,τι κάνει για να βοηθήσει τους ανθρώπους σε καθημερινή βάση» πρόσθεσε ο αδερφός της, ο οποίος είπε, επίσης, ότι οι γονείς της 35χρονης είναι έκπληκτοί από το διεθνές ενδιαφέρον που προκάλεσε η ιστορία της κόρης τους.

Jenny-McGee


«Η ίδια μας είπε ότι αντιμετώπισε τη νοσηλεία του βρετανού πρωθυπουργού ως άλλη μια ημέρα στη δουλειά και μας τόνισε ότι απλά έκανε τη δουλειά της. Αυτό πάντως που την έκανε υπερήφανη ήταν η δημόσια αναγνώριση για την καταπληκτική δουλειά που κάνει το εθνικό σύστημα υγείας της Βρετανίας» κατέληξε ο αδερφός της 35χρονης.

Ειδήσεις σήμερα:

Μέτρα για να μπει «φρένο» σε υπερβολές τη Μεγάλη Εβδομάδα μετά τις παραφωνίες σε Κουκάκι-Κέρκυρα

Αγωνία μετά τα 10 κρούσματα κορωνοϊού σε γηροκομείο και την «εισβολή» σε δεύτερο οικισμό Ρομά

Ποιες ελπίδες γεννούν τα φάρμακα για τον κορωνοϊό - Αγώνας δρόμου για τα τεστ διάγνωσης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης