Κορωνοϊός - Βρετανία: To πρώτο μήνυμα του Μπόρις Τζόνσον

Κορωνοϊός - Βρετανία: To πρώτο μήνυμα του Μπόρις Τζόνσον

Εξιτήριο έλαβε από την Εντατική ο Βρετανός πρωθυπουργός - Στη Βρετανία οι νεκροί από κορωνοϊό έχουν ξεπεράσει τις 10.000

boris01
Στο πρώτο του μήνυμα προχώρησε ο Μπόρις Τζόνσον μετά την Εντατική. Ο Βρετανός πρωθυπουργός έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Είναι δύσκολο να βρω τις λέξεις για να εκφράσω ό,τι χρωστάω στο προσωπικό του εθνικού συστήματος υγείας, που μου έσωσε τη ζωή».


Εστίασε στη σημασία της πειθαρχίας όσον αφορά στα μέτρα καραντίνας λέγοντας τα εξής: «Οι προσπάθειες εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τη Βρετανία που μένουν στο σπίτι έχουν πραγματική αξία. Μαζί θα ξεπεράσουμε την πρόκληση , όπω ς άλλωστε έχουμε κάνει πολλές φορές και στο παρελθόν», τόνισε ο Τζόνσον, ο οποίος στην αρχή της κρίσης του κορωνοϊού είχε επικριθεί για ολιγωρία ως προς τη λήψη περιοριστικών μέτρων. 

Κλείσιμο
Εξιτήριο πήρε το μεσημέρι της Κυριακής ο Μπόρις Τζόνσον ο οποίος έφτασε μέχρι τη νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά την προσβολή του με κορωνοϊό, όπως μεταδίδει το BBC.

Ο Τζόνσον πήρε εξιτήριο μια εβδομάδα μετά την εισαγωγή του την περασμένη Κυριακή αρχικά για εξετάσεις καθώς η κατάσταση του δεν βελτιωνόταν επτά ημέρες από τη στιγμή που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Μια ημερά μετά, όμως, την περασμένη Δευτέρα η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να κριθεί απαραίτητη η εισαγωγή του σε μονάδα εντατικής θεραπείας μέχρι την Πέμπτη.

Από την πλευρά της η έγκυος μνηστή του Βρετανού πρωθυπουργού περιέγραψε τη χαρά της με τρεις αναρτήσεις στο Twitter.

«Νιώθω απίστευτα τυχερή, υπήρχαν σκοτεινές στιγμές την περασμένη εβδομάδα, δεν θα μπορέσω ποτέ να το ξεπληρώσω στους εργαζομένους του νοσοκομείου Sh Thomas» έγραψε μεταξύ άλλων η Κάρι Σίμοντς.

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός: Έρευνα από την Αρχιεπισκοπή για παράνομη Θεία Μετάληψη στο Κουκάκι

Κρούσματα κορωνοϊού: Στους 98 οι νεκροί - Δύο άνδρες πέθαναν στο ΝΙΜΤΣ

Καραντίνα-Εύοσμος: Έσπασαν την μονοτονία με Λένα Ζευγάρα και ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης